Temptations Rodanya: ‘Binnen een half uur stond het hele huis in de fik’

De realityster blikt terug op de nachtmerrie die zich deze zomer voltrok.

Rodanya Kelsey heeft een roerig jaar achter de rug. Zo’n tien maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Feyla, ze kreeg een nieuwe liefde in haar leven, Giovanny en werd zwanger van een tweeling. En in juli kregen de twee verschrikkelijk nieuws voor de kiezen: hun huis was afgebrand. De realityster blikt nu terug op dat moment in De Telegraaf.

Nachtmerrie

“Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Ons hele huis is afgebrand. Gelukkig zijn we allemaal veilig”, schreef Rodanya in juli op Instagram. Ze legde toen uit dat de brand vanaf haar balkon naar binnen sloeg. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Vakantiehuis

Aan De Telegraaf vertelt Rodanya dat ze net de kinderen naar de opvang had gebracht, toen de nachtmerrie begon. “Binnen een half uur stond het hele huis in de fik.” De beauty legt uit dat het gezinnetje daarna twee weken lang in een vakantiehuis heeft moeten verblijven. Omdat Rodanya via Instagram direct een oproepje had gedaan voor een nieuwe woonruimte, zocht een medewerker van een makelaarsbedrijf contact met haar. Zo konden ze gelukkig vrij snel een nieuwe woning vinden.

Nieuwe woning

En dat het hebben van een eigen huis veel goeds doet, bewijst Rodanya. “Nu we een nieuwe woning hebben, is het thuis ook weer stabiel”, vertelt de realityster openhartig. Ze legt uit dat ze alleen niet zoveel kan door haar zwangerschap. “Gelukkig spelen Feyla en Levay graag met elkaar als ik niet fit ben.”

Tweeling

De voormalig Temptation-ster maakte in juni bekend dat ze in verwachting is van een tweeling. Op Instagram deelde ze een lieve foto van zoontje Levay Ace en dochtertje Feyla Mae, die straks grote broer en zus zullen worden. Levacy Ace en Feyla Mae kreeg Rodanya nog met haar ex, Morgan. Een maand later liet ze in haar vlog weten via een gender reveal dat ze een jongen én een meisje zal krijgen.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws