Temptations Rodanya deelt heftig nieuws op Instagram

'Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben'

Rodanya Kelsey heeft een roerig jaar achter de rug. Zo’n tien maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Feyla, ze kreeg een nieuwe liefde in haar leven, Giovanny, werd zwanger van een tweeling en in juli brandde hun huis af. Inmiddels had de Temptation Island-ster haar leven weer enigszins op de rit, maar nu kreeg ze een nieuwe schok te verwerken.

Oefenweeën

Bij een lieve foto van haar en zoontje Levay deelt Rodanya in de caption een update over haar zwangerschap. Ze ging onlangs namelijk langs bij het ziekenhuis om een CTG te laten maken, omdat “de harde buiken iets te heftig waren”. Rodanya deed er goed aan om langs te gaan, want de oefenweeën waren inderdaad zo heftig dat ze moest worden opgenomen. “Omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen met 30 weekjes al 😕”, deelt de realityster. Oh my

‘Draakjes’

Rodanya vertelt dat ze nu al een paar dagen in het ziekenhuis ligt, maar gelukkig in goede handen is. “Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben maar goed… Hopelijk mogen we zsm weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten.” Ook zegt de beauty dat ze haar “kleine draakjes” enorm moet missen op dit moment. Dat snappen we maar al te goed. We wensen je veel sterkte, Rodanya!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

Tweeling

Drie maanden geleden onthulde de Temptation-ster het geslacht van de twins. Tijdens een feestelijk moment hielden Rodanya en Giovanny allebei een gender reveal-blusser vast. Zo konden we zien dat er blauwe én roze rook verscheen. De twee verwachten dus een jongetje en een meisje. 

“Het was superleuk. We krijgen een jongen en een meisje. Het was echt een heel leuke dag”, blikte Rodanya terug in haar vlog. Ze gaf toe dat ze bang was dat haar gasten het veel over de brand zouden hebben. “Maar dat was helemaal niet het geval. Het was echt heel leuk en gezellig. Dit was het eerste feestje waarbij onze familieleden allemaal bij elkaar waren. Dat was bijzonder. We hebben echt genoten.”

Bron: Instagram @rodanyakelsey | Beeld: RTL

Laatste nieuws