Verschrikkelijk nieuws voor Temptations Rodanya

'Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden.'

Rodanya Kelsey heeft vandaag vreselijk nieuws met haar volgers op Instagram gedeeld. In haar Instagram Stories vertelt ze namelijk dat haar huis is afgebrand.

Brand

“Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Ons hele huis is afgebrand. Gelukkig zijn we allemaal veilig”, schrijft Rodanya. Ze legt uit dat de brand vanaf haar balkon naar binnen is geslagen. Hoe de brand precies is ontstaan is niet duidelijk.

Rodanya schrijft dat ze met spoed op zoek is naar een nieuwe woonruimte voor haar en haar gezinnetje. “Mochten jullie iets weten, let us know!”, aldus Rodanya. Pff, sterkte Rodanya!

Rodanya

Zwanger

De voormalig Temptation-ster maakte vorige maand nog bekend dat ze in verwachting is van een tweeling. Op Instagram deelde ze een lieve foto van zoontje Levacy Ace en dochtertje Feyla Mae, die straks grote broer en zus zullen worden. Levacy Ace en Feyla Mae kreeg Rodanya nog met haar ex, Morgan.

Hoewel Rodanya en Morgan in december 2021 nog ouders werden van hun baby girl, lijkt het erop dat de twee niet meer samen zijn. Volgens Love Reality is het inmiddels duidelijk dat Morgan niet de vader van de aanstaande tweeling is. Dat zou de nieuwe vriend van Rodanya zijn, over wie verder nog maar weinig bekend is.

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws