Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief: Ann Dominique deelt foto van baby Scottie

Aahw!

Nederlandse premiere MINIONS: Hoe Gru Superscherk werd

Eind vorige maand zijn Ann Dominique en hubby Danny Froger trotse ouders geworden van dochtertje Scottie. Op Instagram deelt de trotse moeder nu een te lieve foto van de kleine spruit.

Tweede prinses

Eind september kondigde Danny Froger vol trots aan dat zijn tweede dochter ter wereld is gekomen. “Daar is ze dan: onze tweede prachtige prinses Scottie Froger", schreef de trotse vader in een bericht op Instagram. De zanger deelde dat het meisje op 29 september om 20.25 uur is geboren. “Alles is zo goed gegaan en ik ben megatrots op al mijn meiden! Nu gaan we lekker genieten van elkaar.” Daarbij deelde Danny een prachtige foto van zijn gezin, waarop Ann Dominique Scottie vasthoudt en grote zus Fallon trots bij haar pasgeboren zusje staat.

Babyfoto

Inmiddels is de kleine Scottie alweer tweeënhalve week oud en deelt Ann Dominique een lieve babyfoto op Instagram. "✉️🎀👼🏼🫶🏼", schrijft ze bij een kiekje waarop het kleintje in een heerlijk fluffy dekentje ligt en een te schattig roze pakje draagt. Ook zien we het geboortekaartje van Scottie. Een babyroze kaart met een klein strikje erop. Cute! 

Trouwenplannen

Danny en Ann Dominique wonen nu drie jaar in Huizen, en vormen samen met dochters Fallon en Scottie en hun Chow Chow Sjaak one big happy family. Het enige wat nog lijkt te missen is een trouwring. Maarre, ziet het stel trouwen wel zitten? Danny vertelde tijdens de zwangerschap dat Ann Dominique dat dolgraag zou willen en dat het bij hemzelf ook steeds meer begint te kriebelen. “Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen”, vertelt Danny. “Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen”, vervolgt hij. De zanger ziet the big day al helemaal voor zich: “We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!” De schattige Fallon en Scottie als bruidsmeisjes? We can't wait! 

Bron: Instagram @anndominique, Grazia archief | Beeld: Brunopress, Instagram