Babynieuws! Ann Dominique bevallen van een meisje

Vriendlief Danny Froger deelt het heugelijke nieuws op Instagram!

Beschuit met muisjes voor Ann Dominique Wilten en Danny Froger! Via Instagram laat Danny weten dat de twee gisteravond de trotse ouders zijn geworden van een tweede dochter.

Tweede prinses

“Daar is ze dan: onze tweede prachtige prinses Scottie Froger“, deelt Danny in zijn bericht op Instagram. De zanger laat weten dat het meisje op 29 september om 20.25 uur is geboren. “Alles is zo goed gegaan en ik ben megatrots op al mijn meiden! Nu gaan we lekker genieten van elkaar.”

Ook deelt de zanger een prachtige foto van zijn gezin. Zo is te zien dat Ann Dominique Scottie vasthoudt en dat grote zus Fallon trots bij haar pasgeboren zusje staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger)

Felicitaties

In de reacties barst het van de felicitaties voor het stel. “Gefeliciteerd lieverds! Geniet ervan!”, reageert Monique Smit. “Wat mooi nieuws! Gefeliciteerd”, schrijft Leslie Keijzer. Ook Monique Westenberg en Wesley Klein laten een felicitatie achter.

Eind maart maakten Danny en Ann Dominique het heuglijke nieuws bekend dat ze opnieuw ouders zouden worden. “We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! We kunnen niet wachten!”, liet het stel destijds op Instagram weten.

Bron: Instagram Danny Froger | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws