Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Loiza Lamers plaatst steamy kiekje op Instagram

Oeh la la!

Presevent HNTM 2022

Loiza Lamers schittert nu als presentatrice in het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model, waar ze iedere week de prachtige foto's van de modellen beoordeelt. Zelf kan het topmodel natuurlijk ook als geen ander poseren voor de camera en dat bewees ze gisteren maar weer toen ze een prachtig en tevens sexy kiekje postte op Instagram.

Sexy foto

Loiza plaatste gisteren namelijk een prachtig kiekje in lingerie, met daar overheen een mooie blazer. "Morning routine…", schrijft ze in de caption bij de foto. Loiza zet Instagram geheel in vuur en vlam met deze foto aan de reacties te zien. Het regent namelijk hartjes-emoji's in de comments. Snappen we!

Reacties

Soundos El Ahmadi kon het echter niet laten om geestig in te haken op de caption en sexy foto. "Mijn morning routine: 'Ga nou je tanden poetsen! Met tandpasta en niet met pindakaas! Nee ik doe de deur niet open want ik zit te bouten! Snoep is geen ontbijt lieverd!'. Etc. En dan heb ik naast mijn man ook nog een kind….", grapt Soundos. Ha!

En hoewel Loiza dus overspoeld wordt met complimentjes onder deze foto, heeft het topmodel ook wel eens te maken gehad met de 'rotkant' van social media. In HNTM vertelde ze daar onlangs nog openhartig over. "Helaas weet ik ook dat er echt veel shit op je af kan komen. Toen ik meedeed en eruit kwam… en het feit, in mijn geval, dat ik transgender ben, was dat een heel makkelijke stok om mee te slaan (…) Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan. Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen? Dat is echt, nogmaals, echt klote”, aldus Loiza.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220902 - Persevent Holland Next Top Model 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Loiza Lamers