Loiza Lamers openhartig over de ‘rotkant’ van social media

'Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan'

Loiza Lamers is dit jaar trotse presentatrice van Holland’s Next Top Model. De knappe blondine weet zelf als geen ander hoe het is om mee te doen aan de modellenwedstrijd, want zelf won ze zeven jaar geleden. In de nieuwste aflevering van HNTM doet ze een boekje open over haar eigen deelname en de daarbij behorende negatieve ervaringen.

Social media

In de nieuwste aflevering van Holland’s Next Top Model moeten de modellen onderling de strijd aangaan in een social media-wedstrijd. Wie het leukste filmpje maakt, wint een tip van de fotograaf voor hun volgende shoot. Na het spel neemt Loiza de modellen apart en stelt ze hen voor aan psycholoog Bruno.

Ze wil namelijk dat de modellen ook leren om te gaan met de negatieve kant van social media. “Ik heb Bruno meegenomen, omdat we vandaag een social media teach hebben gehad. We hebben laten zien hoe leuk het is, maar dat is niet het enige met social media. Dat wil ik echt gewoon heel real tegen jullie zeggen in dit gesprek”, vertelt Loiza. “Het is écht niet altijd leuk en daar word ik bijna emotioneel van. Er zit ook echt wel een rotkant aan zo nu en dan.”

Nare kant

Zelfs heeft Loiza die ‘rotkant’ namelijk ook ervaren. “Helaas weet ik ook dat er echt veel shit op je af kan komen. Toen ik meedeed en eruit kwam… en het feit, in mijn geval, dat ik transgender ben, was dat een heel makkelijke stok om mee te slaan (…) Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan. Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen? Dat is echt, nogmaals, echt klote”, aldus Loiza.

Holland’s Next Top Model is iedere maandag te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws