Hoe leuk! Televizier-jurk Loiza Lamers had bijzonder detail

It's all in the (golden) details!

Bekend Nederland had deze week de kans om weer eens flink uit te pakken met hun outfits tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Loiza Lamers droeg een prachtige gouden jurk, waar een bijzonder detail in zat. Celebrity stylist Tommy Driessen onthult welk item ze hiervoor hebben gerecycled.

Golden dress

Loiza verscheen in een prachtige creatiev, met gouden pailettentop en grote zwarte rok, op de rode loper van het Televizier-Ring Gala. Tommy Driessen maakte de jurk voor het model. Op Instagram verklapt de stylist welk bijzondere item hiervoor is gebruikt. De gouden top is namelijk gemaakt van een ander item dat Loiza eerder droeg, en die kan je misschien wel herkennen.

“Love is the only gold” ✨ schrijft Tommy op Instagram. “Om deze jurk te maken gebruikten we de gouden jurk van de persfoto die Loiza droeg voor Hollands Next Top Model”, onthult de stylist vervolgens. Daarbij deelt hij een aantal kiekjes van Loiza, en hubby Jelle, in de jurk, de persfoto waarop je de originele golden dress kunt zien en een behind the scenes-kiekjes van het ontwerpproces. Wat leuk!

Winnaars

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je deze week gemist wie er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen? No worries, wij delen graag een kleine recap. Even tot Hier ging er met de met de Gouden Televizier-Ring vandoor. Frank Lammers bemachtigde de Televizier-Ster voor beste acteur voor zijn rol in Undercover. Ook Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart. Daarvoor mocht hij de Televizier-Ster Online-Videoserie in ontvangst nemen.

De Televizier-Ster Impact ging naar #BOOS. Het programma viel in de prijzen voor de aflevering: This is The Voice of HollandSoy Kroon ontving de Televizier-Ster Talent, Tim Hofman ontving Televizier-Ster Presentator voor Over Mijn Lijk en het programma Hallo, ik heb kanker werd bekroond met de Televizier-Ster Jeugd.

Bron: Instagram @tommydriessen | Beeld:Brunopress

Laatste nieuws