Fabrizio Tzinaridis onthult of hij nog een kinderwens heeft

'Het mooiste wat er is.'

Fabrizio Tzinaridis heeft een veelbewogen periode achter de rug als het om liefde gaat. De Vlaamse-realityster was immers de Bachelor in de Vlaamse editie van het programma, maar helaas vond hij daar niet de liefde. Toch heeft Fabrizio nu een dame aan de haak geslagen, want op Instagram deelde hij onlangs een kiekje met zijn nieuwe girlfriend. Ondanks dat het nog pril is, waren zijn volgers tijdens een Q&A wel benieuwd of de realityster nog meer kindjes wil.

Schijnwerpers

Fabrizio heeft een zoontje uit een eerdere relatie. “Ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden. Geen excuus om niet naar je kind om te kijken, maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers, om gewoon wel een goede vader te zijn”, schreef hij een aantal jaar terug bij een foto van hem met de kleine man. Fabrizio is er altijd op gebrand geweest de identiteit van zijn zoontje privé te houden. Daarom zorgt hij er altijd voor dat het jongetje niet herkenbaar in beeld komt op foto’s of video’s.

Nóg niet

Enne, Fabrizio heeft de band met zijn zoon zoals het eruit ziet enorm verbeterd. Daarom vroeg een volger tijdens een Q&A zich af of de hunk nog meer kindjes wil in de toekomst. “Het mooiste wat er is”, reageert Fabrizio daarop. “Maar zowel ik als mijn partner focussen nu op onze carrière. De eerste x aantal jaar staan kinderen NOG niet op ons verlanglijstje”, deelt de realityster openhartig.

Vriendin

Nadat de liefde telkens niet wilde lukken voor Fabrizio, heeft hij inmiddels een maandje een relatie. De beauty heet Sanne Pelgrims en komt uit Antwerpen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, is helaas nog niet duidelijk. Hopelijk komen we snel meer te weten over Fabrizio’s lover! “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole”, schreef Fabrizio bij een lieve foto van hem en zijn vriendin. Cute!

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws