De Bachelors Fabrizio deelt kiekje uit de oude doos

'Je hebt geen idee wat voor moois jou nog te wachten staat!'

We kennen hem nu als ruig figuur met spieren en een goede baard, die de dames om zijn vinger weet te winden met een lach en een knipoog. Maar Fabrizio Tzinaridis was niet altijd de hunk die hij nu is. Zo deelt de voormalig Bachelor een heerlijk throwback-kiekje én daarbij een hoop wijze levenslessen aan zijn jongere zelf.

Throwback

De scholen beginnen weer, en dat zorgt bij ouders voor een hoop stress – om over de kids zelf nog maar niet te spreken! We weten ongetwijfeld allemaal nog hoe het was om voor het eerst weer naar school te gaan na een lange vakantie. Weer een jaartje ouder, weer een klas hoger…Hoe stoer je jezelf ook voordoet: van binnen ben je vooral een beetje een onzekere puber.

Zo ook Fabrizio. Bij de foto schrijft hij: “Wat zou je je jongere zelf willen meegeven als je de kans had?” Hij legt uit dat er geen beter moment is om over die vraag na te denken dan de eerste schooldag. “Voor mij persoonlijk was dat altijd een heel spannende dag”, deelt hij.

Levensadvies

“Ok Fab, niet panikeren”, begint de ex-Bachelor het bericht aan zijn jongere zelf. Na de uitleg dat hij dus ‘uit de toekomst’ komt en dat er allerlei mensen zijn die je dan ‘vragen stellen via een computer in je broekzak’, deelt Fabrizio puntsgewijs een aantal belangrijke punten. First up: “Blijf studeren. Ook na school. Seriously.”

Ook raadt hij z’n jongere zelf op nuchtere wijze aan om vooral fouten te durven maken. “Val en sta gelijk weer op. Tenzij het echt pijn doet. Blijf dan toch maar even liggen en roep om hulp”, staat als derde punt in het lijstje. En even later: “Faal zoveel als het nodig is maar blijf wel proberen.”

‘Wacht maar’

In elk geval kijkt Fabrizio tevreden terug vanaf waar hij nu staat in het leven. “Je hebt geen idee wat voor moois jou nog te wachten staat. Ik snap dat het nu klinkt als wartaal. Wacht maar tot je 30 bent 😂”, schrijft hij.

Ten slotte heeft hij nog een heel belangrijke mededeling voor z’n jongere zelf. “Ps: Pas op voor meester Willy. Hij is thug-life. Serieus.” Goed, mócht er iemand een tijdmachine uitvinden, dan kun je deze waarschuwing direct doorgeven aan de jongere ‘Fab’.

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws