Zo gaat het nu met het liefdesleven van Fabrizio Tzinaridis na De Bachelor

In een exclusief interview met Grazia doet hij een boekje open.

Het was niet de Nederlandse, maar de Vlaamse Bachelor waar iederéén de afgelopen weken over sprak. Grazia blikt exclusief terug met Fabrizio Tzinaridis, die de harten van meerdere dames op hol bracht. Want hoe gaat het nu eigenlijk met Fabrizio en de liefde?

Geen relatie

Hij eindigde zijn Bachelor-avontuur door de liefde aan Madieke te verklaren. De twee zetten hun romance in Nederland en België verder voort, maar uiteindelijk besloten de twee toch niet aan een relatie te beginnen. Of Fabrizio op dit moment een relatie heeft? Daar lijkt het niet op. 

“Ik ben single en op dit moment met niemand serieus aan het daten”, vertelt hij aan Grazia. “Met Madieke is het niets geworden. We hadden al naar elkaar uitgesproken dat die laatste roos niet per se betekende dat we vanaf dat moment een koppel waren. We wisten dat het thuis pas zou beginnen. Daar zouden we elkaar echt leren kennen, zonder dat er andere vrouwen in het spel waren.”

Iets missen

“Terug in België kwam mijn drukke leven al heel snel naar boven. Madieke ging daar op zich goed mee om: ze had superveel begrip en gaf me de ruimte. Maar waar het gevoel bij haar intenser en sterker werd, nam het bij mij af”, gaat Fabrizio verder. De Bachelor voelde zich naar eigen zeggen schuldig. “Ik dacht: waarom zou ik haar tijd langer verdoen? Ze is een prachtmeid, en op papier waren we het ideale koppel… maar toch miste er iets.”

Hoe Fabrizio terugkijkt op zijn Bachelor-ervaring? Daar vertelt Fabrizio in een exclusief interview in de nieuwste Grazia alles over. Vanaf 25 mei in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws