Oeh la la! Fabrizio Tzinaridis heeft een nieuwe vriendin

En dit is de knappe dame!

Fabrizio Tzinaridis heeft een veelbewogen periode achter de rug als het om liefde gaat. De Vlaamse-realityster was immers de Bachelor in de Vlaamse editie van het programma, maar helaas vond hij daar niet de liefde. Toch heeft Fabri nu een dame aan de haak geslagen, want op Instagram deelt hij een kiekje met zijn nieuwe girlfriend!

De Bachelor

Met zijn zoektocht naar de liefde werd Fabrizio Tzinaridis in één klap the talk of the town. In De Bachelor was te zien hoe Fabrizio met SanneMadieke en Margaux een bijzondere band had opgebouwd en tijdens de 24-uursdates deze connectie bezegelde met een intieme nacht. Hij eindigde zijn Bachelor-avontuur door de liefde aan Madieke te verklaren. De twee zetten hun romance in Nederland en België verder voort, maar uiteindelijk besloten de twee toch niet aan een relatie te beginnen.

Nieuwe lover

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heeft Fabrizio alsnog de liefde gevonden! “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole“, schrijft Fabrizio bij een lieve foto van hem en zijn vriendin. Aha!

Reacties

In de reacties onder de foto barst het van de felicitaties. “Yessss zo schattig!! 😍”, reageert Love Islands Jotti. En “Veel geluk samen”, schrijft iemand anders.

De beauty heet volgens Reality FBI Sanne Pelgrims en komt uit Antwerpen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, is helaas nog niet duidelijk. Hopelijk komen we snel meer te weten over Fabrizio’s lover!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, De Bachelor

Laatste nieuws