Love Islands Fé doet boekje open over samenwonen met Lennert

OMG!

Hoewel en Lennert er niet met de winst vandoor gingen in Love Island, hebben ze voor hun gevoel toch gewonnen. De liefde tussen de twee spat er nog altijd vanaf – net zoals in de villa – en daarom worden er voorzichtige stapjes richting een toekomst samen gezet.

Durf te vragen

Altijd leuk zo’n vragenrondje op Instagram, zo kunnen je nieuwe followers je een beetje beter leren kennen en kunnen volgers hun meest prangende vragen aan je stellen. Fé deed gisteren daarom een Q&A in haar Stories en daar kwamen natuurlijk een heleboel vragen over Lennert en Love Island op.

Speciaal

Zo vroeg iemand of ze Lennert vaak ziet. “Doordat we allebei werken op verschillende tijden en ver uit elkaar wonen, zitten er vaak 7 dagen tussen”, schreef Fé. Dit bleek al toen Fé tijdens de finale vertelde dat ze een schema had bedacht om Lennert regelmatig te kunnen zien. De twee wonen namelijk niet bepaald bij elkaar om de hoek. Zo woont Fé in een dorpje in Limburg (Nederland) en Lennert in Sint-Niklaas (België). “Dus als we elkaar dan weer zien, maakt dat het extra speciaal.”

Samenwonen

Een lekker straightforward volger was daarom wel benieuwd wanneer en zij en Lennert samen gaan wonen. “Zoals het er nu uit ziet zal dat geen jaar meer duren”, onthult de beauty. OMG, dat is nog eens leuk nieuws!

Knoop doorgehakt

Een maand geleden vertelde het stel nog aan Grazia dat ze wel met het idee bezig waren, maar toen leek het nog niet zo concreet als nu. “Nee, we hebben totaal niet besloten waar we dan willen wonen. Als we echt die plannen hebben, gaan we kijken naar wat voor voordelen Nederland ten opzichte van België heeft en andersom. Ik hoorde dat de huizen in Nederland heel duur zijn. Dat is al een minpunt voor Nederland”, grapte Lennert toen nog. Zouden de tortelduifjes inmiddels een knoop hebben doorgehakt?

Maarre, wat is nou het eerste wat Fé heeft gedaan toen ze terugkwam van Love Island? “Lennert zijn nummer gevraagd zodat ik hem kon appen”, verklapt de beauty. Lief!

Bron: Instagram @febolleboom | Beeld: RTL

Laatste nieuws