Love Island Fé en Lennert delen toekomstplannen

En hebben de twee al nagedacht over samenwonen? 

Love Island 2022 zit erop, en dat betekent dat alle Islanders inmiddels weer thuiszijn. Zo ook en Lennert. De love birds wonen alleen niet bepaald dichtbij elkaar. Gelukkig hebben de twee een plan opgesteld, zodat ze elkaar regelmatig zien en denken ze voorzichtig na over hun toekomst samen. 

Schema

Toen Fé en Lennert nog op Gran Canaria zaten, dachten de twee al na over hun toekomst in België en Nederland. Dit bleek toen Fé tijdens de finale vertelde dat ze al een schema had bedacht om Lennert regelmatig te kunnen zien. De twee wonen namelijk niet bepaald bij elkaar om de hoek. Zo woont Fé in dorpje in Limburg (Nederland) en Lennert in Sint-Niklaas (België). 

Gelukkig kunnen de twee eerst nog even van elkaar genieten, voordat ze Fé’s schema in de praktijk gaan brengen. “Deze week hadden we nog vrij, en hebben we een familieronde gedaan. Aankomend weekend gaan we naar Lennerts familie en hebben we nog wat evenementen op de planning staan, maar volgende week moeten we weer echt aan de bak. Dan gaan we volgens het schema werken”, lacht Fé als we met haar en Lennert bellen. 

“We hebben echt in kolommen gezet wanneer we moeten werken, en we houden ook rekening met andere sociale contacten. Soms kunnen we elkaar zeven dagen niet zien, maar kunnen we daarna wel twee dagen bij elkaar blijven. We zijn dat nog een beetje aan het uitdokteren, maar zo kunnen we een goede middenweg vinden”, vult Lennert aan. Hoewel het maken van zo’n schema veel tijd in beslag kan nemen, is dit voor Lennert en Fé erg belangrijk. “We hebben allebei verplichtingen in Nederland en België. We willen niet – dat als ons normale leven weer begint – we tegen elkaar zeggen: dan heb ik geen tijd. Nu weten we wanneer we elkaar kunnen zien.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

Toekomst

En hoewel de twee nog maar een paar weken officieel een relatie hebben, denken ze al wel na over hun toekomst samen. “Misschien is het wel vroeg om het daar al over te hebben, maar we zijn zo’n intense periode samen geweest”, deelt Lennert. “Het is allemaal heel snel gegaan daar, en dan ga je ook sneller over de toekomst nadenken”, vult Fé aan. 

“Er zijn natuurlijk genoeg dingen ter sprake gekomen. Maar we moeten eerst kijken wat de toekomst ons gaat brengen, ook op werkvlak. Hoe gaat dat allemaal lopen? En hoe vinden we daarin een middenweg?”, vervolgt Fé. “Dat moeten we nog even zien.”

Maarre, hebben de twee het al eens over samenwonen gehad? “Als het zo blijft gaan, willen we uiteindelijk wel gaan samenwonen”, vertelt Lennert. “En we hebben besloten dat we dan in België gaan wonen”, grapt Lennert. “Nee, we hebben totaal niet besloten waar we dan willen wonen. Als we echt die plannen hebben, gaan we kijken naar wat voor voordelen Nederland ten opzichte van België heeft en andersom. Ik hoorde dat de huizen in Nederland heel duur zijn. Dat is al een minpunt voor Nederland”, lacht Lennert. 

Opnieuw meedoen aan realitytv

Een aantal deelnemers van Love Island, zou best opnieuw mee willen doen aan een realityprogramma. Maar geldt dat eigenlijk ook voor Lennert en Fe? “Nee!”, roepen de twee in koor. “Dat gaat niet gebeuren”, deelt Lennert. “Ik vond dit een hartstikke leuke ervaring, maar ik zou zoiets niet nog een keer doen.”  

Meedoen aan Temptation Island zit er voor de twee dus niet in. “Absoluut niet. Nee, nooit”, besluit Fé. Duidelijk. 

Beeld: RTL 

Laatste nieuws