Love Islands Lennert en Fé: ‘Gaan van elkaar genieten’

'I love you,' klinkt het.

Afgelopen zaterdag zaten we tijdens de bloedstollende finale van Love Island weer op het puntje van onze stoel. Ondanks dat en Lennert niet hebben gewonnen, zijn ze meer dan tevreden met de uitkomst. Op Instagram blikken de lovebirds terug op hun tijd in de villa.

Verliefd

Fé en Lennert vormden al vanaf het begin een steady koppel in de villa. De twee vielen als een blok voor elkaar en na een paar weken vroeg Lennert op romantische wijze aan Fé of ze zijn vriendin wilden worden. De tortelduifjes schopten het tot de finale en eindigden op de tweede plek. Enne, dat het een geslaagd avontuur was, blijkt wel uit de lieve kiekjes die het stel deelt op the gram.

“Wat een avontuur. 🏝 sprakeloos”, schrijft Lennert op Instagram bij een lief kiekje van hem en Fé. “Een rollercoaster van geluk, prikkels en emoties. Ik ben zo blij, zo dankbaar de kans te hebben gekregen en nog gelukkiger met hoe ik het heb afgesloten. Vriendschappen gesloten, herinneringen voor het leven gemaakt, liefde gevonden. ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)

Dankbaar

De Islander is maar wat dankbaar dat hij Fé heeft ontmoet in de villa. “Last but not least. Fé’tje, dankje voor alle mooie momenten. Op de nog ontelbare die gaan komen. I love you 💜”

Ook Fé zet Lennert in het zonnetje met een schattige foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

“Nooit gedacht of überhaupt durven dromen hier echte liefde te vinden en opeens ga je naar huis met de liefde van je leven. 💕 Wij gaan van elkaar genieten in dit nieuwe avontuur 💕”, aldus Fé. Ahw!

Bron: Instagram | Beeld: Love Island (Videoland)

Laatste nieuws