Love Islands Fé en Lennert onthullen: ‘We overwogen eerder naar huis te gaan’

Oh my...

Ze stonden in de finale van Love Island, maar even leek het erop dat de twee de finale helemaal niet zouden meemaken. Zo vertellen en Lennert aan Grazia dat ze overwogen om eerder naar huis te gaan. 

Finale 

De Love Island-finale was wederom weer spannend. Fans van het programma waren namelijk maar wat benieuwd welk koppel met de winst naar huis zou gaan: Jotti en Cas of Lennert en Fé? Hoewel een aantal kijkers ervan overtuigd was dat Fé en Lennert zouden winnen, gingen Jotti en Cas er met de winst vandoor. Maar hadden Fé en Lennert stiekem niet verwacht dat zij zouden winnen? “Nee, eigenlijk niet”, deelt Fé nuchter. 

Ook Lennert ging er niet vanuit dat hij en Fé zouden winnen. “Toen ik naast Cas stond – en er even niet werd gefilmd – had ik het er nog met hem over dat het eigenlijk stom is dat er een prijs is bij Love Island. We hadden immers al gevonden waarvoor we waren gekomen, en als er dan zo’n finale is, voelt het een beetje als een spelletje. Die geldprijs is natuurlijk een mooie bonus, daar zal ik niet over liegen. Maar is dat nodig? Ik denk het niet.” 

Eerder naar huis

“Wij hadden allebei al het gevoel dat we winnaars zijn, omdat we hebben gevonden waarvoor we meededen”, vult Fé aan. Dit is dan ook de reden waarom de twee het er tijdens hun verblijf in de villa over hebben gehad om eerder naar huis te gaan. “Na Casa Amor (toen het officieel was tussen de twee, red.) overwogen we om eerder naar huis te gaan. Want wij hadden al gevonden waarvoor we aan Love Island meededen”, verklaart Fé. “Ons avontuur was in principe al geslaagd”, vervolgt de Islander. Fé deelt dat zij en Lennert op dat moment graag thuis hun avontuur wilden vervolgen. “Maar in overleg met productie, hebben we toch besloten te blijven. Voor de kijker zou het ook jammer zijn geweest als we plotseling weg zouden gaan.” 

“In Love Island ben je 24/7 bij elkaar, en wij realiseerden ons dat als we thuis waren we elkaar veel minder zouden zien door onder andere verplichten die we hebben. We besloten dat we toch nog even langer in ons ‘sprookje’ wilden blijven”, deelt Lennert. 

Blij

De twee zijn dan ook blij dat ze toch tot het einde zijn gebleven. “Toen we in de finale stonden was het zo mooi om al die terugblikken te zien. Dus het was het echt wel waard om tot het einde te blijven”, vindt Fé. “Al die mooie momenten: de brieven en de terugblikken, die had ik niet willen missen”, voegt Lennert toe. 

Dat Lennert en Fé er niet met de winst vandoor gingen, maakt de twee dan ook niks uit. “Tuurlijk is die geldprijs leuk, maar het boeide me niet dat wij niet hebben gewonnen. Geld is mooi meegenomen, maar ik kwam met niks naar Love Island en ga met liefde naar huis.  We hadden niet verwacht dat Love Island zo mooi voor ons zou eindigen.” Awh! 

Beeld: Love Island 

Laatste nieuws