Wait, what? Lesley heeft een tatoeage van EOTBDD laten zetten

Hoe leuk!

Lees ook

Lesley was een van de populairste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. De realityster heeft dan ook veel volgers op Instagram die haar regelmatig prangende vragen stellen. Ze besloot gisteren daarom weer eens een Q&A op Instagram te houden. Hierin onthulde ze onder andere dat ze een bijzondere tatoeage heeft.

Q&A

Het was weer eens tijd voor een Q&A vond Lesley, en ze kreeg dan ook een aantal leuke vragen binnen. Zo was een volger benieuwd naar of ze binnenkort weer op tv te zien is. “In 2023 ben ik weer te zien op televisie. Geen reality tv dit keer…”, hint de realityster. Ook krijgt ze vragen over haar ideale date, welke festivals er nog op de planning staan en wat haar droom is.

Ook stelde iemand haar de vraag wat voor tatoeages ze allemaal heeft. “Tot nu toe alleen deze!”, antwoordt ze. Hierbij deelt ze een foto haar tatoeage die uit coördinaten bestaat. “De coördinaten van waar de villa van Ex on the Beach stond”, deelt Lesley. Hoe leuk!

Ex on the Beach

Asociale vraag

Ook kreeg Lesley een vraag die ze niet leuk vond en omschreef als asociaal. Zo was iemand benieuwd naar of ze openstaat voor seksdates. “Ik krijg heel vaak van dit soort vragen…”, begint ze. “Ten eerste vind ik dit gewoon echt heel asociaal! Ten tweede zal ik NOOIT van mijn leven afspreken met iemand die ik nog nooit heb ontmoet!”

Lesley voegt daaraan toe dat ze alleen intiem is met iemand als er ook echt een klik en aantrekkingskracht is. “En niet zomaar random met een vreemde die in mijn DM slide…” Duidelijk!

Beeld: MTV, Instagram Lesley Versprille

Laatste nieuws

Zie ook