EOTBDD’s Sem de Coninck deelt leuk nieuws op Instagram

'Zo zo zo excited!'

Lees ook

Ex On The Beach: Double Dutch-deelneemster Sem de Coninck heeft een heavy jaar achter de rug. Tot twee keer toe was ze betrokken bij een auto-ongeluk, wat haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Gelukkig zijn er ook lichtpuntjes dit jaar, want zij en lover Jason hebben vandaag de sleutels van hun nieuwe huis gekregen!

Klussen

Enne, dat betekent dat de beauty en haar lief hard aan de bak moeten de komende tijd. Zo deelt ze in haar Instagram Stories dat ze vandaag vroeg op moest, want na de sleuteloverdracht is het direct tijd om de eerste spullen te verhuizen naar hun nieuwe huis in Uden en de handen uit de mouwen te steken. “Zo zo zo excited!!!”, schrijft Sem.

sem de coninck

Ongeval

Eind juli raakten Sem en lover Jason betrokken bij een heftig auto-ongeluk. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, vertelde de realityster over het ongeval.

Sem liet destijds weten dat het ongeluk voor haar en Jason een realitycheck is geweest. “Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen. We zijn oké en herstellen is nu het belangrijkst. Fysiek, maar ook mentaal is dit zwaar.”

Begin 2022

Het was voor Sem helaas niet de eerste keer dat ze een ongeluk heeft gehad. Begin dit jaar meldde de realityster op Instagram dat ze toen ook een ongeluk heeft gehad en dat er nog maar weinig van haar auto over was. Ze vertelde erbij dat het goed met haar ging, maar dat ze veel last had van haar nek en rug. Ook toen was haar auto volledig gesloopt. Heftig!

We zijn blij om te zien dat het stukken beter met haar en Jason gaat en dat ze samen dit nieuwe hoofdstuk van hun leven in gaan. We wensen jullie veel geluk toe in jullie nieuwe huisje!

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook