EOTB’s Sem over trauma na auto-ongeluk: ‘Krijg ik hulp voor’

De realityster merk nog dagelijks de gevolgen van haar ongeluk.

Ex on the Beach: Double Dutch-deelneemster Sem de Coninck raakte eind juli betrokken bij een heftig auto-ongeluk. Hoewel het inmiddels een stuk beter met haar gaat, heeft ze een trauma overgehouden aan het voorval. In een vragenrondje op Instagram geeft de beauty een update over haar gezondheid.

Ongeluk

Eind juli raakten Sem en lover Jason betrokken bij een heftig auto-ongeluk. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, vertelde de realityster over het ongeval.

Sem liet destijds weten dat het ongeluk voor haar en Jason een realitycheck is geweest. “Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen. We zijn oké en herstellen is nu het belangrijkst. Fysiek, maar ook mentaal is dit zwaar.”

Trauma

Tijdens een Q&A op Instagram vraagt een volger aan Sem of ze al een beetje is bijgekomen van het ongeluk. “Ja grotendeels wel. Ik rijd weer auto, wat gelukkig goed gaat”, laat de voormalig EOTB-deelneemster weten. Toch merkt ze nog dagelijks de gevolgen van het ongeluk. Zowel fysiek als mentaal.

“Wel merk ik dat ik er een soort van trauma aan overgehouden heb. Hier krijg ik hulp voor”, vertelt ze openhartig. “Daarbij zit er iets in mijn nek en schouders niet goed. Hiervoor ga ik naar de fysiotherapeut.” Sem eindigt positief: “Maar, we staan er nog, en dat is het belangrijkst!”

Sem

Niet de eerste keer

Het was voor Sem helaas niet de eerste keer dat ze een ongeluk heeft gehad. Begin dit jaar meldde de realityster op Instagram dat ze toen ook een ongeluk heeft gehad en dat er nog maar weinig van haar auto over was. Ze vertelde erbij dat het goed met haar ging, maar dat ze veel last had van haar nek en rug. Ook toen was haar auto volledig gesloopt. Heftig!

Bron: Instagram: @semdeconinck, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws