Janice Blok samen met tien andere influencers te zien in nieuwe serie

Exciting!

Lees ook

Onze favoriete influencer Janice Blok deelt groot nieuws op Instagram: ze is binnenkort samen met tien andere influencers te zien in een nieuwe spannende serie op Prime Video. In Killer Camp moeten de elf kandidaten erachter zien te komen wie de moordenaar in hun midden is…

Wie is de moordenaar?

De beauty deelt een reeks foto’s van de serie op haar Instagram. “Samen met nog tien andere influencers verblijf ik in Kamp Van Watervreugd en één van ons is DÉ MOORDENAAR 🪓”, schrijft Janice bij de foto’s. Maarre, wie zijn die andere influencers dan? Nou, daar zitten een paar hele toffe namen bij! Onder anderen Anna Nooshin en Iris Rulkens gaan de strijd aan en ook Marije Zuurveld en Niek Marijnissen gaan op zoek naar de killer… Just in time for Halloween!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♥️ Janice Blok (@janiceblok)

“We belanden wekenlang in een kat en muis spel, waarin we de moordenaar moeten zien te ontmaskeren”, omschrijft de comédienne. Wij denken aan een combinatie van Wie Is De Mol en De Verraders bij die omschrijving en zijn enorm benieuwd. Deze spannende nieuwe serie zal dus te zien zijn op Prime Video en is vanaf 14 oktober al te streamen. Vanaf dan kunnen we elke week van maar liefst twee nieuwe afleveringen genieten. Zin in!

Blik

“Denken jullie dat ik het overleef of dat ik misschien wel eens de moordenaar zou kunnen zijn…”, laat Janice nog weten. Als we die blik in haar ogen zien van één van de foto’s, gaan we het bijna denken, Janice! Ook haar volgers lijken nu al te weten wie de killer binnen het kamp is. “Jij bent zeer zeker de moordenaar”, grapt iemand. We zijn benieuwd!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook