Zien: dit is de knappe zus van Anna Nooshin

De looks zitten duidelijk in de familie.

Ze is influencer, heeft haar eigen beauty brand, is co-founder van museum The Upside Down Amsterdam, presenteerde Holland’s Next Top Model en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We hebben het natuurlijk over Anna Nooshin. Maar wist je dat deze getalenteerde duizendpoot ook een mega-knap zusje heeft?

Hechte band

Onlangs gaf Anna Nooshin zichzelf bloter dan ooit in haar docuserie ANNA: STATUS, waarin ze onder andere openhartig vertelde over haar vluchtverleden en ervaringen met huiselijk geweld.

In de serie kwamen ook haar moeder Lai en zusje Aida aan het woord. Door de heftige gebeurtenissen van vroeger zijn Anna en haar moeder en zusje ontzettend close en spelen ze een grote rol in elkaars leven. Het is dan ook hoog tijd om eens met Anna’s knappe zusje Aida kennis te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aida Nooshin (@aidanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aida Nooshin (@aidanooshin)

Knappe zus

Op de Instagram van Aida zien we dat ze net als Anna content creator is. Zo deelt de beauty regelmatig haar outfit of the day en vakantiekiekjes met haar ruim twaalfduizend volgers. Verder weten we uit de vlogs en Instagram Stories van Anna dat Aida de trotse mom is van twee kinderen en net als haar zus een echt familiemens is. Lief!

Bron: Instagram @aidanooshin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws