Janice Blok houdt volgers voor de gek met nieuwe vriend

'Ik heb een nieuwe vriend'.

Janice Blok is al een tijdje ‘single and ready to mingle‘. En tot op heden zijn haar volgers erg nieuwsgierig naar haar liefdesleven. Zo gingen er eerder geruchten rond dat de beauty iets zou hebben met voetballer Memphis Depay. Om haar volgers toch op de hoogte te brengen, laat Janice op haar Instagram-account weten hoe het ervoor staat met haar liefdesleven.

Nieuwe vriend

Als we op de feed van Janice kijken, zien we een video staan met als tekst: ‘Ik heb een nieuwe vriend’. Wait, what?! Maar als we op de video klikken, zien we al meteen een duidelijke boodschap. “Gotcha… 😏”, luidt de caption van de video. Ha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♥️ Janice Blok (@janiceblok)

Video

Als we de video bekijken zien we Janice de vraag: “Heb je een nieuwe vriend?”, beantwoorden. Janice reageert hier vervolgens op met “Ja, die heb ik.” Als er wordt gevraagd waar haar nieuwe vriend vandaan komt, heeft de beauty een erg opmerkelijk antwoord. “Hij is van een andere ‘nation‘.” Heh? Als de vraagt wordt gesteld uit welke ‘nation‘ hij dan komt, antwoordt ze daarop met: “Imagination.” Ha, een typische actie voor de grappenmaakster.

Reacties

Ook haar volgers kunnen erg lachen om de video. “😂 😂 😂 😂 Heerlijk dit”, reageert iemand. Anderen reageren met: “😂😂😂 wat ben je toch een geweldig leuk mens!”, “Jij bent té leuk 😂”, “Haha wat ben je toch leuk 🥰” en “Haha goud dit❤️.”

Bron & beeld: Instagram (@janiceblok), BrunoPress

Laatste nieuws