Leuk nieuws: Janice Blok sleept rol binnen in nieuwe komediefilm De Tatta’s

Dit betekent een heus film-debuut voor de influencer.

Naast onder andere Sinan Eroglu, Oussama Ahammoud en Marouane Meftah, voegt ook de prachtige Janice Blok zich bij de cast van de nieuwe komediefilm De Tatta’s. Dit maakte distributeur Independent Films vrijdag bekend. Can’t wait!

Cast

Afgelopen vrijdag werd niet alleen bekend dat Janice toetreedt tot de lijst met acteurs, maar ook Chris Tates, John Buijsman en Hassan Slaby voegen zich bij de cast van de gloednieuwe komediefilm. Al eerder werd bekend gemaakt dat acteur Leo Alkema de hoofdrolspeler gaat zijn, waarbij Leonie ter Braak de rol van echtgenote op zich gaat nemen. Dat wordt dus een hele gezellige boel!

Film-debuut

Een rol in de film De Tatta’s betekent een heus film-debuut voor de 30-jarige beauty. Natuurlijk zien we de influencer regelmatig voorbij komen op onze Instagram feed en TikTok, waar we af en toe haar acting skills al kunnen bewonderen door haar hilarische filmpjes.

Maar, of we Janice in haar natural habitat – a.k.a. comédienne rol – gaan terugzien in de film of juist in een totaal andere rol? Dat is nog de grote vraag. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd in wat voor rol de beauty gaat kruipen!

De Tatta’s zal vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws