Oeh la la: Gaby Blaaser plaatst steamy kiekjes op Instagram

Wij krijgen het er spontaan warm van!

De temperaturen dalen weer, maar voor de prachtige Gaby Blaaser is een dikke jas zeker niet besteed, zo is te zien op haar Instagram-account. De knappe blondine warmt haar volgers as usual op met een aantal sexy foto’s, en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Sexy foto’s

Wie vaker een kijkje heeft genomen op het Instagram-account van Gaby, weet dat de presentatrice graag sexy foto’s van zichzelf showt, zo ook deze week. Gehuld in niet meer dan een rood lingeriesetje en lederen bandages, verbluft Gaby haar volgers weer met deze steamy kiekjes. Enne, hierbij is ze ook zeker niet bang om niets aan de verbeelding over te laten. “Oeh baby”, schrijft ze onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Reacties

Ook Gaby’s volgers kunnen de pikante foto’s wel waarderen. “I need this 😍😍”, reageert iemand. “Ziet er goed uit🌹🌹”, “🔥🔥🔥 love itttt”, en “Woww wat een lijf!!😍”, reageren anderen. “Only fans Incoming😎”, grapt weer een andere volger. Maar, over Only Fans is de presentatrice recent erg duidelijk geweest.

Only Fans

Showbizzexpert Fawrynotsawry heeft de blondine namelijk meteen aan de tand gevoeld om te vragen of ze Only Fans toch aan het overwegen is. “Nee. Ik post al zolang dit soort foto’s, I love it… Maar zo’n platform, nee”, antwoord ze. “Het is toch net iets anders voor mijn gevoel. Maar heb er ook niks tegen.” Aha, is dat ook weer duidelijk! Keep up the good work Gaby!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws