Kun je de liefde vinden in een realityserie? Gaby Blaaser deelt haar mening

De actrice heeft wel een verklaring waarom het vaak niet lukt. 

In De Bachelorette ging Gaby Blaaser op zoek naar de liefde van haar leven. De knappe Joey ging er met de winst vandoor, maar helaas bleken de twee geen match made in heaven. Is het eigenlijk nog mogelijk om de liefde te vinden in een realityserie? Gaby deelt haar mening in gesprek met Grazia. 

Liefde en reality 

Love Island, De Bachelor(ette), Prince Charming… Er zijn tegenwoordig talloze realityprogramma’s waarin mensen op zoek gaan naar liefde. Vaak blijkt, eenmaal terug in Nederland, dat koppels tóch niet helemaal bij elkaar passen. Gaby heeft zelf ook een zoektocht naar liefde meegemaakt in De Bachelorette, maar helaas hadden zij en Joey ook geen happy end. Het lukt dus vaker niet dan wel in realityshows, hoe denkt Gaby hierover? 

Geloven in liefde 

“Ja, zéker geloof ik erin dat je liefde kunt vinden in realityseries”, stelt Gaby. “Dat zie je maar bij Marvin en Ferdi, uit het eerste seizoen van Prince Charming, dat het natuurlijk altijd kan. Ik blijf altijd geloven in ware liefde en zij bewijzen maar dat het zeker kan.” 

Perfecte omgeving 

Heel vaak lukt het ook niet, en daar heeft Gaby wel een verklaring voor. “Omdat je natuurlijk echt in een perfecte omgeving zit met alles erop en eraan. Alles is er om verliefd te worden”, verklaart ze. “Maarja, als je dan eenmaal weer naar het normale leven terugkeert, dan is het pas kijken of het echt écht werkt.” Helaas gaat het daar dus vaak mis. “Je zit zo in de ideale situatie op locatie, maar er is wel een wereld van verschil als je dan terugkomt en teruggaat naar dit leven. Dan zie je pas of het werkt of niet.” Aha! 

In haar gloednieuwe podcast, Morning Aftertalk, spreekt Gaby met verschillende deelnemers van realityseries over hun ervaringen. Morning Aftertalk verschijnt elke maandag om 17.00 uur exclusief op Podimo. .  

Beeld: De Bachelorette 

Laatste nieuws