Zien: Gaby Blaaser viert de lente met een spicy kiekje

'Babe alert', klinkt het in de comments.

Lees ook

Met temperaturen van rond de twintig graden is de lente écht begonnen en we love it. Ook Gaby Blaaser geniet heerlijk van het zonnetje, zo laat ze zien op Instagram.

Lentezonnetje

De winterjas kan naar zolder en de jurkjes mogen uit de kast: spring is here. Of je nou in je pauze geniet van een paar zonnestralen of je dag doorbrengt op het terras of op het strand – van dit weer word je toch helemaal happy?

Wie ook van het lentezonnetje geniet, is niemand minder dan Gaby Blaaser. De actrice heeft een prachtig plekje aan het water gescoord en vangt daar in niet veel meer dan een wikkeltop en een kanten thong de zonnestralen op. Looking good, Gaby!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Babe alert

Met het spicy kiekje laat Gaby de temperaturen nog wat verder stijgen. Het regent dan ook hartjesoogjes en vlammetjes onder haar foto. “Schoonheid”, “Nice” en “Babe alert“, klinkt het verder in de comments.

Botox

Onlangs deed Gaby een boekje open over haar voorliefde voor plastische chirurgie. “Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, vertelt Gaby openhartig aan &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en ‘vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is.”

De voormalig Bachelorette is over het algemeen tevreden over haar uiterlijk, maar af en toe is ze wel onzeker over haar neus. Vooral als ze lacht. “Dan hangt-ie een beetje naar beneden”, legt ze uit. Een eventuele neusoperatie sluit ze dan ook niet uit. “Maar ik vind operatieve ingrepen eng, als ze botten gaan breken en zo.” Naast een neusoperatie staat Gaby eventueel ook open voor fillers in haar traangoot. “Al mag ik van mijn arts niet doorslaan. Hij zegt het eerlijk wanneer een behandeling of spuit niet nodig is.”

Bron: Instagram @gaby.blaaser, &C | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook