Oeh: maker Ginny & Georgia hint op snelle releasedatum

We can't wait!

Hey peaches! We wachten al langer dan een jaar op het tweede seizoen van Ginny & Georgia, maar de maker van de serie komt nu al met goed nieuws: seizoen twee komt sneller dan je denkt!

Populaire serie

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England.

Tweede seizoen

Het eerste seizoen van de Netflix-serie was een groot succes. Kijkers van de serie wachten dan ook al een tijdje op het tweede seizoen. Hoofdrolspeelster Brianne Howey (Georgia) lichtte onlangs alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. Ze verklapt dat het tweede seizoen waarschijnlijk weer verder zal gaan waar de eerste is gestopt. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, legt ze uit.

Wanneer het tweede seizoen precies op Netflix te zien zal zijn is nog altijd onduidelijk, al laat seriemaker Sarah Lampert op Instagram weten dat de release sneller is dan je denkt. Ze plaatst namelijk een foto vanaf de set met daarbij de caption: “zo bijna klaar dat ik het kan proeven”. Betekent dat dat de opnames zijn afgerond en de serie klaar is voor de streamingdienst? Laten we het hopen!

En ohja, het derde seizoen voor de serie is inmiddels ook al bevestigd. De komende tijd hebben we dus genoeg om naar uit te kijken!

Bron: Film vandaag | Beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws