Ginny & Georgia-ster klapt uit de school over tweede seizoen

Wij zijn benieuwd!

Lees ook

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Ginny & Georgia was een groot succes. Kijkers van de serie wachten dan ook al een tijdje op het tweede seizoen. Hoofdrolspeelster Brianne Howey (Georgia) licht alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Het verhaal

We wachten al langer dan een jaar op het tweede seizoen. De opnames hebben flinke vertraging opgelopen door de pandemie, maar als het goed is moeten ze nu zo’n beetje zijn afgerond. Een releasedatum is er echter nog niet, maar Brianne weet wel te vertellen wat we van de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Hoe gaat het verder?

Hoewel Ginny het in eerste instantie naar haar zin heeft in haar nieuwe woonplaats, doet ze gedurende de afleveringen een aantal schokkende ontdekkingen over haar moeder. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we dan ook hoe ze samen met haar broertje Austin op de motor stapt om te vluchten van haar moeder.

Brianne verklapt dat het tweede seizoen waarschijnlijk weer verder zal gaan waar de eerste is gestopt. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, legt Howey uit. Ook zullen er een aantal nieuwe personages in het nieuwe seizoen te zien zijn. “We ontmoeten enkele meer invloedrijke personages waarover we hebben gesproken. Dus het is geen totale verrassing. Maar nu we ze eindelijk kunnen ontmoeten, veroorzaken ze natuurlijk wanorde en chaos. Daarbij gaan Ginny en Georgia ook op gespannen voet verder..” Oeh, wij kunnen niet wachten!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook