Antonia Gentry licht tipje van de sluier op over tweede seizoen Ginny & Georgia

Gaan we hottie Marcus terugzien in een tweede seizoen?

Lees ook

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Ginny & Georgia was een groot succes. Kijkers van de serie vragen zich dan ook af of er een tweede seizoen komt. Als het aan hoofdrolspeelster Antonia Gentry ligt, komt deze er zo snel mogelijk. Antonia heeft de verhaallijn namelijk al helemaal uitgestippeld, zo vertelt ze tegenover TVLine.

Verhaallijn

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Tweede seizoen

Hoewel Ginny het in eerste instantie naar haar zin heeft in haar nieuwe woonplaats, doet ze gedurende de afleveringen een aantal schokkende ontdekkingen over haar moeder. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we dan ook hoe ze samen met haar broertje Austin op de motor stapt om te vluchten van haar moeder.

Waarheen eigenlijk? Dat spreekt voor zich volgens Antonia. “Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar als ze haar tas inpakt pakt ze het boek dat Zion haar heeft gegeven. En als je goed oplet zie je dat wanneer Zion dat boek geeft, hij zijn adres heeft toegevoegd”, vertelt de actrice. Ginny zou dus naar haar vader gaan. “Maar ik wil de mensen niet vertellen wat ze moeten denken. Ook al zijn de aanwijzingen er allemaal.”

Fingers crossed

En gaat Ginny haar moeder aangeven? Waarschijnlijk niet. “Ik denk dat ze gewoon bang voor haar is”, vertelt Antonia. “Ik denk dat ze in zekere zin ook bang is dat ze in haar moeder verandert, maar ik niet dat ze iemand zou vermoorden”, aldus de actrice.

Helaas is het tweede seizoen nog niet daadwerkelijk bevestigd door Netflix en dus is er ook nog geen releasedatum bekend. Fingers crossed!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook