Goed nieuws voor fans van Ginny & Georgia (en heel veel andere Netflix-series)

We hebben groot nieuws, peaches!

Hey peaches! We wachten al langer dan een jaar op het tweede seizoen van Ginny & Georgia, maar Netflix komt nu al met goed nieuws: seizoen 3 is net bevestigd! Daarnaast zijn er nog een paar series die vervolgseizoenen krijgen waar we nu al niet op kunnen wachten…

Gilmore Girls

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England.

‘Echt spannend’

Het eerste seizoen van de Netflix-serie was een groot succes. Kijkers van de serie wachten dan ook al een tijdje op het tweede seizoen. Hoofdrolspeelster Brianne Howey (Georgia) licht alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. Ze verklapt dat het tweede seizoen waarschijnlijk weer verder zal gaan waar de eerste is gestopt. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, legt ze uit. Zin in!

Seizoen 2 van de serie zal hopelijk eind dit jaar of begin volgend jaar op Netflix verschijnen en gelukkig weten we dan al dat een volgend seizoen er ook aan zit te komen, zo bevestigt de streamingdienst op Facebook.

Maarre, we hebben ook goed nieuws voor fans van Emily in Paris. De populaire streamingdienst bevestigt een seizoen 3 én 4! Ook de té schattige serie Heartstopper krijgt twee vervolgseizoenen, Lupin krijgt een deel 3 en Stranger Things seizoen 4 hebben we nog maar net gebinged of er is al sprake van een vijfde seizoen. Exciting!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix (Ginny & Georgia)

Laatste nieuws