Soy Kroon over trouwplannen: ‘Het zal niet lang meer duren’

Ook vertelt het stel hoe ze hun relatie nog leuk houden na zes jaar.

Soy Kroon is al zes jaar happy together met Holly Mae Brood. Is het binnenkort tijd voor de volgende stap in hun relatie? Aan RTL Boulevard verklapt Soy of hij al plannen heeft om op één knie te gaan voor zijn knappe vriendin.

Trouwplannen

Eerder deze week verschenen Soy en Holly in prachtige outfits op de red carpet van het International Young Patrons Gala. RTL Boulevard greep hun kans om Soy naar de trouwplannen van het stel te vragen. “Ik denk dat wij eerst nog een paar jaar een beetje moeten reizen. We zijn hartstikke gelukkig”, begint Soy. “Maar ja, het gaat niet heel lang meer duren en dan zal ik wel een keer op mijn knieën gaan”, vervolgt hij.

Al loopt Holly nog niet bepaald warm voor de toon waarop hij die woorden uitspreekt. “Dat klinkt toch niet alsof-ie daar zin in heeft”, stelt ze. “‘Dan zal ik wel een keer op mijn knieën gaan’. Maar natuurlijk gaan wij trouwen”, bevestigd ook de beauty.

Relatiegeheim

Wij kunnen niet wachten op een romantisch huwelijksaanzoek en jaloersmakende beelden van een sprookjeshuwelijk. Maar voordat we op de zaken vooruitlopen, hoe houden de lovebirds hun relatie eigenlijk leuk na al die jaren? “Eigenlijk door de simpelste dingen, namelijk gewoon met z’n tweeën op de bank hangen”, bekent Soy. “En toch wel de momenten zien te pakken die er zijn. Ondanks dat we af en toe heel druk zijn.”

“Het zou heel ongezond zijn, denk ik, als je al zes jaar lang elke dag denkt: wauw. Maar nee, er zijn gelukkig niet genoeg dingen waarbij ik hem de deur uit stuur”, vult Holly aan. “En uiteindelijk… Holly kookt en ik doe de afwas. Wat is er nog meer?” grapt Soy. “Je stop het in de afwasmachine, bedoel je. Ja dat is ook zo.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Kinderwens

Dat de twee willen trouwen, is wel duidelijk. Maar hoe zit het eigenlijk hun kinderwens? In de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild deed Holly laatst een boekje open over dit onderwerp. Want kinderen? Die wil ze zeker. “Dat wil ik wel heel graag. Ik hoop dat dat allemaal kan”, vertelde ze. Ze weet dan ook al precies hoe ze haar toekomstige kids zou willen opvoeden. Haar kinderen krijgen namelijk voor het overgrote deel ‘zeker dezelfde opvoeding’ als Holly zelf heeft gehad. “Gewoon liefdevol en niet zo betuttelend”, vat ze samen.

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws