Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jari doet boekje open over dreamdate met Maris

'Laten we eerlijk zijn, er is gewoon meer gebeurd.'

Niet alleen Ivo en Esmé hadden een goede band met elkaar, ook Maris en Jari waren regelmatig dichtbij elkaar te spotten in Temptation Island: Love or Leave. Ook de dreamdate tussen de twee zag er heter dan heet uit! De 22-jarige Temptation-single vertelt aan RTL Boulevard wat er nou daadwerkelijk is gebeurd die nacht. Oh my...

IJzersterk

We weten allemaal dat het inmiddels weer helemaal koek en ei is tussen Ivo en Maris. De twee zijn als ijzersterk koppel terug naar Nederland gegaan en ook eenmaal hier gaat alles hartstikke goed, ondanks de beelden die Ivo tijdens het allerlaatste kampvuur nog kreeg van liefje Maris. Daarin leek het wel héél gezellig te worden tussen haar en Jari.

'Meer gebeurd'

"Laten we eerlijk zijn, er is gewoon meer gebeurd. Als je aan zo'n programma meedoet vind ik wel dat je open kaart moet spelen en dat doe ik dus", vertelt hij. "Er is alles gebeurd wat er kan gebeuren." Oei... Die anderhalve meter die Maris in bed aan wilde houden is dus hoogstwaarschijnlijk overschreden.

Goed contact

Maarre, mist Jari Maris nog? De manier waarop hij over haar sprak tijdens het realityprogramma klonk namelijk wel echt alsof hij iets voor haar voelde. "De klik die je met iemand hebt opgebouwd, dat mis je wel", vertelt hij. Gelukkig heeft hij nog steeds goed contact met Maris en zelfs met Ivo. "We waren terug in Nederland en met oud en nieuw waren Esmé en ik uitgenodigd door Ivo en Maris. Toen ging Ivo voor ons vieren koken. Daarna zijn we naar een feestje gegaan en daar was Nena ook."

Bootfeest

Vorige week maakten Jari en Nena bekend dat ze al een halfjaar in een relatie zitten. De tortelduifjes leerden elkaar rond kerst, een week na de laatste opnames van Temptation Island, kennen tijdens een bootfeest. Aan RTL Boulevard vertelt Jari dat hij meteen onder de indruk was. “Nena kwam aanlopen en ik had meteen zoiets van: poeh, dat is wel een mooie verschijning.” Ook vanuit de curly beauty was het meteen raak. Vanaf die avond zijn ze namelijk ‘elk weekend samen geweest’, laat ze weten. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island