Zo gaat het nu tussen Temptation Islands Ivo en Maris

Zijn ze nog samen?

Met zijn halflange haren en lichte ogen en haar prachtige blonde lokken zijn Temptation Islands Ivo en Maris een knap stel. De lovebirds hadden met hun negen jaar de langste relatie van de deelnemers. Maarre, zijn ze na de hele rollercoaster eigenlijk nog bij elkaar?

Temptation Island-avontuur

Om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn, deden Ivo en Maris dit jaar samen mee aan Temptation Island: Love or Leave. Waar Maris graag samen met Ivo nadenkt over hun toekomstplannen, ziet Ivo dit totaal niet zitten. Hij leeft met de dag en doet wat voor hem goed voelt. Dit zorgt dan ook voor de nodige spanning binnen hun relatie.

In de Temptation-villa kon Ivo het erg goed vinden met Esmé, met wie hij openlijk sprak over een eventuele open relatie  – tot groot ongenoegen van Maris. Aan de andere kant van van het eiland had Maris het weer heel gezellig met Jari. De twee werden steeds closer, ook op de dreamdate.

Kampvuurbeelden

En hoewel de twee op den duur niet al te leuke beelden van elkaar kregen tijdens de kampvuren, viel de confrontatie tussen beiden wel mee. Maris vond het alleen niet zo leuk dat Ivo op nationale tv sprak over hun gedachten rondom een open relatie. Uiteindelijk heeft Maris hem dat vergeven, zo blijkt uit het volgende fragment in de laatste aflevering.

Eenmaal terug in Nederland zijn Ivo en Maris namelijk gelukkiger dan ooit. Volgens Maris zou Ivo zich nu beter houden aan het vooruit plannen van dingen, wat hun relatie alleen maar sterker heeft gemaakt. Eind goed, al goed!

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws