Zó zagen Temptations Ivo en Maris er vroeger uit

So cute!

Lees ook

Met zijn halflange haren en lichte ogen en haar prachtige blonde lokken zijn Temptation Islands Ivo en Maris een knap stel. De lovebirds hebben met hun negen jaar de langste relatie van de deelnemers. Benieuwd hoe zij er vroeger uitzagen?

Toekomstplannen

Ze hebben al negen jaar een relatie, maar zijn nog niet zeker over hun toekomst samen. Om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn, doen Ivo en Maris dit jaar samen mee aan Temptation Island: Love or Leave. Waar Maris graag samen met Ivo nadenkt over hun toekomstplannen, ziet Ivo dit totaal niet zitten. Hij leeft met de dag en doet wat voor hem goed voelt. Dit zorgt dan ook voor de nodige spanning binnen hun relatie. Of die spanning door Temptation Island weg kan worden genomen? Time will tell

In vuur en vlam

Wat in ieder geval zeker is, is dat Ivo en Maris de temptation beiden aangaan. In de vrouwenvilla kan Maris het heel goed vinden met de paar jaar jongere Jari, terwijl Ivo in de mannenvilla meteen een bijzondere klik had met de knappe Esmé. De connectie tussen hen is zelfs zo sterk, dat het vuur in de villa van de vrouwen ging branden. Maarre, met een relatie van negen jaar moet er wel heel veel gebeuren om de vlam tussen Ivo en Maris te doven, denken wij zo.

Het Temptation-stel was nog behoorlijk jong toen ze een relatie kregen. Zo was Ivo destijds 19 jaar en Maris slechts 17 jaar. Op de Facebookpagina van de knappe blondine vonden wij een superlief kiekje uit die periode.

Eerder op televisie

Temptation Island: Love or Leave is niet het eerste programma waar Ivo en Maris aan meedoen. Het koppel deed eerder namelijk al eens mee aan een andere reality-show, namelijk Free Love Paradise. Bij dit programma probeerden koppels erachter te komen of een open relatie voor hen weggelegd is. In dit programma kregen de koppels toestemming van de ander om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Helaas verscheen deze show nooit in Nederland op de buis, maar werd het alleen in België uitgezonden.

Bron: Facebook Maris, LoveReality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook