Temptations Jari en Nena vertellen openhartig over relatie

Ook doen ze een boekje open over hun kinderwens.

Hoewel Jari en Nena de liefde niet wisten te vinden in Temptation Island: Love or Leave, schoot Cupido een week na de laatste opnames toch raak. Het was liefde op het eerste gezicht, vertelde Jari deze week al over hun eerste ontmoeting. Aan RTL Boulevard vertellen de lovebirds nu alles over hun geheime relatie én hoe ze de toekomst voor zich zien.

Geheime relatie

“Lieve allemaal, na een lange tijd in een ‘geheime’ relatie mogen we het nu eindelijk naar buiten brengen, een week na de opnames van Temptation leerde ik jou kennen. Was het liefde op het eerste gezicht? Ja, dat was het zeker”, deelde Jari eerder deze week bij een reeks prachtige vakantiefoto’s van hem en Nena. “Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat wij een relatie hebben.”

De tortelduifjes leerden elkaar rond kerst, een week na de laatste opnames van Temptation Island, kennen tijdens een bootfeest. Aan RTL Boulevard vertelt Jari dat hij meteen onder de indruk was. “Nena kwam aanlopen en ik had meteen zoiets van: poeh, dat is wel een mooie verschijning.” Ook vanuit de curly beauty was het meteen raak. Vanaf die avond zijn ze namelijk ‘elk weekend samen geweest’, laat ze weten. Vervolgens hebben ze nog tien of twaalf dagen samen in quarantaine doorgebracht, wat hun band alleen maar heeft versterkt.

Positieve reacties

Hoewel Jari en Nena inmiddels al ruim een halfjaar samen zijn, mochten ze dit leuke nieuws pas deze week bekendmaken. Een beetje spannend was het wel, maar de lovebirds werden gelukkig overladen met alleen maar positieve reacties. “Ik vind het leuk dat als je het dan naar buiten brengt er zoveel mensen zijn die het jou dan ook echt gunnen”, vertelt Nena.

Toekomstplannen

Naast alle felicitaties en gelukswensen kregen Jari en Nena ontzettend vaak dezelfde opmerking te horen. “Omdat we allebei blond zijn, lichte ogen hebben en krullen, kregen we heel vaak: ‘Oh, als zij kinderen krijgen worden ze sowieso supermooi.” Maarre, kinderen? Daar wacht het kersverse koppel nog even mee. “Daar denken we nog niet aan. We zijn net zes of zeven maanden bij elkaar en we hebben nog zoveel dingen die we willen doen”, laat Jari weten.

De knappe personal trainer heeft namelijk nog een heel bijzondere droom: hij wil dolgraag volkszanger worden. “Er is nog nooit iemand geweest uit een realityprogramma die Nederlandstalige muziek is gaan zingen of de kroegen en cafeetjes is ingegaan”, vertelt hij over zijn ambitie. Enne, ook Nena heeft haar toekomst al uitgestippeld. Zo is ze druk in de weer met haar eigen kapperssalon, maar denkt ook zij aan een career switch. “Ik ga een sexy kantje van mezelf laten zien op internet”, aldus Nena. Ooh la la!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen, Instagram Jari Hellegers

Laatste nieuws