TikTok is in de ban van dít nostalgische speelgoed voor glitters in je haar

Dit hebben wij nodig in ons leven.

Lees ook

Van scrunchies tot baby braids: de laatste jaren maken veel trends uit de jaren negentig een enorme comeback. De laatste 90’s trend van het moment is een wel heel bijzondere. Door TikTok gaan hair stampers namelijk weer als hete broodjes over de toonbank.

Glitter hair

Festival season is here en dat betekent dat we weer los kunnen gaan met onze outfits, make-up en haarlooks. Eén haarlook waar TikTok momenteel in de ban van is, is glitter gems in je haar. Enne, daarvoor hoef je niet zelf te prutsen met kleine glitters. TikTokkers hebben namelijk een ge-wel-dige manier gevonden om je haar makkelijk te blingen.

Hair stamper

Het geheim zit ‘m in een wel heel nostalgisch stuk speelgoed uit onze kindertijd. Op TikTok laat influencer Sophie Murray zien hoe ze een hair stamper gebruikt om makkelijk glitters in haar lokken aan te brengen. “Kijk hoe leuk! Ik ga naar een festival en ik stempel gems in mijn haar. Ik heb deze op Amazon gekocht”, vertelt ze terwijl ze binnen een paar seconden haar haar versiert met glitter gems.

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

Wij zijn duidelijk niet de enigen die obsessed zijn met de hair stamper. Sophies video is inmiddels acht miljoen (!) keer bekeken en heeft meer dan een miljoen likes. “Ik wilde deze zo graag als kind”, schrijft iemand onder de video. “Ik heb nog nooit zo snel iets gekocht”, reageert een ander. Same, girl, same. 

Bron: TikTok @sophie_murraayy | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook