Deze kleuren nagellak zorgen ervoor dat je handen bruiner lijken

Nagellak to the rescue!

Merk jij dat je handen niet zo snel bruin worden en zou je daar graag verandering in zien? Nagellak to the rescue! Er zijn namelijk meerdere nagellakkleuren die ervoor zorgen dat je handen bruiner lijken.

Alle kleuren van de regenboog

Het liefst lakken we onze nagels in allerlei verschillende kleuren. Donkerrood, lila, roze en zelfs blauw: wij zijn er dol op. Ze zijn alleen niet allemaal even geschikt als je wilt dat je handen er wat bruiner uit komen te zien. Er zijn twee manieren waarop je handen bruiner lijken door nagellak: door te kiezen voor een lichte, pastelkleurige optie die contrasteert met je huidskleur of door voor een felle neonkleur te gaan (die juist een aanvulling is op je huidskleur). Slecht nieuws voor mensen die fan zijn van klassiek rood, zwart of grijs: die kleuren doen het op dit gebied niet goed. Hieronder zie je een overzicht van kleuren die wél goede opties zijn.

1. Wit

Wit op je nagels? Natuurlijk! Net als witte kleding, zorgt een witte kleur op je nagels ervoor dat je een sunkissed glow krijgt. Breng ten minste drie lagen witte nagellak aan om de juiste kleur en dekking te krijgen.

2. Lichtroze

Als we op safe gaan spelen, is lichtroze altijd een goede keuze. Door de lichte kleuren lijken je handen nog bruiner, terwijl het geheel er heel natuurlijk uitziet. Perfect voor als je nog niet weet wat voor kleding je gaat dragen.

3. Helderblauw

Koninklijk blauw, maar dan een tikkeltje feller. Deze blauwe kleur heeft een koele ondertoon, waardoor de warmere tinten in je huid meer opvallen. Het resultaat: bruinere handen.

4. Pastelpaars

Een ander voorbeeld van een koele kleur is pastelpaars. Deze tint combineert de kleureigenschappen van de witte en felblauwe nagellak en geeft een ijzig contrast met je donkere huid. Handig om te weten: elke koele pastelkleur (zoals blauw of mintgroen) heeft hetzelfde effect.

5. Koraal

Koraal is de perfecte kleur als je niet kunt kiezen tussen roze en oranje. De kleur koraal heeft namelijk ondertonen van alle warme tinten, die perfect passen bij de warme tinten van je huid.

6. Felroze

Felroze is niet alleen geschikt voor Barbie, maar ook voor nagels die moeten opvallen. Een knallend kleurtje dat helemaal past bij de zomer. Kies voor een nagellak in deze kleur met glans, zodat het nog meer opvalt.

7. Warm geel

Een kleurtje waar je ook nog eens heel vrolijk van wordt. Met warm geel zit je altijd goed. Niet alleen leuk voor je vingers, maar ook voor je tenen. Combineer het met vrolijke sandalen of open pumps zodat iedereen je nagels kan aanschouwen.

8. Goud

Geef je nagels een royal make-over met gouden glitters. Deze glitters reflecteren het licht waardoor je zomerse gloed er nog stralender uitziet. Liever iets subtieler? Gebruik gouden nagellak als een accent bij felle kleuren.

9. Fluorescerend oranje

Opvallende kleuren werken, en daarbij is een hoop variatie mogelijk. Met fluorescerend oranje weet je zeker dat je er extra zonovergoten uitziet. Probeer deze opvallende kleur eens met een gouden glitteraccent voor een va-va-voom effect!

Bron: Bustle, Beau Monde | Beeld: Legally Blonde

Laatste nieuws