De nieuwste TikTok-trend op haargebied: de ‘no-haircut haircut’

Ideaal als je wel iets anders wilt, maar niet té gek wilt doen.

Voorafgaand aan ieder kappersbezoek is het weer een ding: ga je voor the regular, of wil je een keer heel wat anders? Het liefst heb je natuurlijk een kapsel dat makkelijk te stylen is én goed bij je gezicht en haartype past. Misschien is de nieuwste TikTok-trend van de no-haircut haircut wel wat voor jou.

Kleine verandering

Een nieuw kapsel is vaak een grote stap. Vooral als je je haar in een volledig nieuwe kleur laat verven of als er een flink stuk af gaat, kan het ervoor zorgen dat je eruitziet als een ander persoon. Ben je wel toe aan iets nieuws, maar heb je geen zin om afscheid te nemen van je lange lokken? Dan is de no-haircut haircut ideaal.

Combinatie van meerdere stijlen

Kort samengevat is een no-haircut haircut een combinatie van laagjes en curtain bangs. Je haar kan dus mooi lang blijven, terwijl je het wel volumineus laat knippen. Het resultaat: haar dat eruitziet alsof het net gewassen is in plaats van uitgebreid geknipt. In de TikTok-video hieronder, van @thehairbros, zie je een voorbeeld:

@thehairbros The 90s no Haircut, Haircut. #haircut #thehairbros #fy #fyp #viral ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Back to the nineties

Ideaal, toch? Er is alleen een korte knipbeurt nodig, waarbij het grootste gedeelte van de lengte intact blijft. Vervolgens vereist dit kapsel minimale styling en het resultaat mag er zeker zijn. We gaan weer helemaal terug naar de nineties, toen dit kapsel ook een hit was. Heel begrijpelijk, want je hebt een prachtig eindresultaat zonder al te veel moeite te doen. Wij gaan dit zeker overwegen!

Bron: fem-fem | Beeld: iStock

Laatste nieuws