Ciao bellas: Echte Gooische Moeders vertrekken naar Italië!

'Mooie herinneringen maken in Italië!'

Lees ook

Na een uitstapje naar (oui oui!) Paris voor Moederdag, hebben de Echte Gooische Moeders de smaak te pakken. Er is namelijk bekendgemaakt dat de ladies hun koffers pakken voor een seizoen in Italië!

La Dolce Vita

Sì: Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Florine Hofstee en Bo Wilkes zijn as we speak in het prachtige Italië om daar een nieuw seizoen te filmen van hun realityserie. Deze heeft natuurlijk een passende titel gekregen: Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita.

Dit is niet het eerste uitstapje dat de dames maken: speciaal voor Moederdag trokken ze namelijk mét de kids naar Disneyland Parijs. Deze special beviel duidelijk zo goed, dat er nu dus een volledig seizoen wordt opgenomen richting het zuiden van Europa.

Roadtrip

Op Instagram deelden verschillende ladies al een kiekje vanuit sunny Milaan. Zo schreef Florine bij haar post: “Yeahhh we zijn naar Italië voor een te gekke nieuwe serie🎥! Lekker roadtrippen met mijn girls🛍💖”, deelt ze in de caption. Ze sluit af met: “WAT EEN FEEST🥂!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florine Hofstee (@florinecmh)

Ook Bo heeft de zomerse foto gedeeld, met daarbij de tekst: “Mooie herinneringen maken in Italië !! Voor een nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders mogen wij een prachtige roadtrip maken naar Milaan, Rome en nog veel meer prachtige steden binnen Italië 🇮🇹 . Zo super super gaaf en gezellig!” Kortom: naast fashion-stad Milaan, gaan de Gooische moeders ons nog véél meer van Italië laten zien.

De opnames vinden op dit moment plaats in Italië, en de serie moet deze zomer al te zien zijn bij Videoland. Can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook