Zien: dít zijn de eerste beelden van Echte Gooische Moederdag

Dit belooft veel goeds!

Lees ook

Zondag 8 mei is het zover en is het Moederdag! De Echte Gooische Moeders hebben echter al een beetje Moederdag gevierd in Disneyland Parijs. De vriendinnen vertrokken onlangs namelijk naar het themapark om daar een Moederdag-special op te nemen. Enne, we hebben alvast de eerste beelden.

Echte Gooische Moederdag

Moederdag wordt extra feestelijk met de Echte Gooische Moeders op je tv-scherm! Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar waren laatst samen met hun partners en kinderen in Disneyland Parijs om daar alvast Moederdag te vieren. En zoals we van Gooische moeders gewend zijn, werd dat een bezoek vol glamour, hysterie en hilariteit. Zo is ook te zien in de eerste beelden van de special die Videoland heeft gedeeld:

Kimberly

Hoewel Kimberly Bosman eerst het plan had om ook met haar vriendinnen naar Disneyland te gaan, besloot ze vlak na de aankondiging van de special toch niet naar Parijs te reizen. “Lieve allemaal, voorlopig trek ik mij even terug uit Echte Gooische Moeders”, begon ze haar bericht op Instagram.

“Niks aan de hand, maar mijn prioriteiten liggen momenteel ergens anders en om dit met elkaar te combineren was voor mij niet echt een optie”, legde ze uit. “Wellicht zien jullie mij op een ander moment weer terug, maar voor nu focus ik mij even op het runnen van mijn salon.” Wel wenste ze haar Gooische vriendinnen heel veel plezier in Disneyland.

De eenmalige special Echte Gooische Moederdag is 8 mei te zien op Videoland.

Bron en Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook