Oh no! Echte Gooische Moeder Kimberly deelt vervelend nieuws

'Wellicht zien jullie mij op een ander moment weer terug', deelt Kimberly.

Gisterochtend werd nog de grote Moederdag-special voor Echte Gooische Moeders aangekondigd, maar nu lijkt het erop dat we niét de complete cast gaan zien bij het Disney-avontuur.

‘Andere prioriteiten’

Op Instagram deelde Kimberly Bosman gisteren een bijzonder bericht. “Lieve allemaal, voorlopig trek ik mij even terug uit Echte Gooische Moeders”, valt de moeder van Morris met de deur in huis. Uh, say what?!

Ze maakt echter snel duidelijk dat er geen bad blood bij de beslissing betrokken is. “Niks aan de hand, maar mijn prioriteiten liggen momenteel ergens anders en om dit met elkaar te combineren was voor mij niet echt een optie”, legt ze uit. “Wellicht zien jullie mij op een ander moment weer terug, maar voor nu focus ik mij even op het runnen van mijn Salon.” De Gooische Moeder runt in Laren namelijk haar eigen beautysalon, en daar heeft de busy mom haar handen voorlopig vol aan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberly (@kimberlybosman)

Moederdag-special

Dit betekent ook dat Kim en de kleine Morris dus niet meegaan op Disney-avontuur. Kimberly deelt nog een lieve boodschap voor mede-moeders Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Florine Hofstee en Leslie Keijzer. “Lieve Paula, Bo, Flo en Les, HAVE FUN en heel veel plezier in Disney”, sluit ze haar bericht af.

Voor de Moederdag-special trekken de Gooische moeders dit weekend voor een grote verrassing met hun kroost en partners naar het sprookjesachtige Disneyland. En zoals het de Echte Gooische Moeders betaamt wordt het vast een reis vol glamour, hilariteit en hysterie. “We gaan echt over the top naar Disney”, vertelt Bo. “We hebben er onwijs veel zin in.”

Echte Gooische Moederdag staat vanaf 8 mei op Videoland. Can’t wait!

Bron: Instagram @kimberlybosman | Beeld: RTL

Laatste nieuws