Temptations Iris heeft heftige boodschap voor Whitney

De nieuwste aflevering van Temptation Island eindigt met een enorme cliffhanger.

We hoefden ons op Hemelvaartsdag absoluut niet te vervelen, want er verscheen weer een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op de Videoland-buis. Enne, daarin maakt niet alleen een nieuw koppel zijn intrede, ook zien we hoe Iris een heftige boodschap heeft voor haar vriend WhitneyO my…

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Kampvuurbeelden

De spanning loopt behoorlijk op in Temptation Island: Love or LeaveRené heeft het nog steeds erg moeilijk met de beelden die hij van Annebel te zien kreeg tijdens het eerste kampvuur. Zo zag hij onder andere dat single Ramon met haar flirtte en haar tijdens het afleggen van een stormbaan vastpakte. René gaf gelijk aan het niet leuk te vinden om te zien dat Annebel zoveel fysiek contact heeft. Eenmaal terug in de villa barstte de bom echt. “Ze moet echt haar kop erbij houden, man”, zei hij gefrustreerd. Vervolgens was te zien hoe hij zijn frustratie uitte op zijn kamer.

In de nieuwste aflevering is te zien dat René de kampvuurbeelden nog maar moeilijk kan verkroppen. Zo slaat hij zelfs een gold glitter party over (met een héél enthousiaste nieuwe Antonio), omdat hij liever op zijn kamer blijft.

Verdrietig

Ondertussen gaat Ivo’s tablet af en ziet hij zijn Maris in bed liggen met single Jari aan haar voeteinde. Hoewel de beelden nogal vaag zijn, denkt Ivo gelijk te zien dat zijn vriendin erg verdrietig is. Dit doet duidelijk veel met hem, want hij barst gelijk in tranen uit. Awh!

Heftige boodschap

Enne, that’s not all. Aan het einde van de aflevering krijgen we namelijk een enorme cliffhanger te zien. Te zien is dat de heren zich opmaken voor hun tweede kampvuur, waar Iris in beeld verschijnt. “Mocht er iets zijn of gebeuren, zeg het gewoon tegen elkaar. En dat heb ik niet gedaan”, biecht de blondine op. “Ik zal je maar gewoon eerlijk zeggen…”, klinkt het. We zullen nog tot volgende week moeten wachten om erachter te komen wat Iris op te biechten heeft, maar aan de woedende reactie van Whitney te zien, belooft het niet veel goeds. Aiii…

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws