Zien: zo zag Temptations René er vroeger uit

Was René als tiener ook al zo gespierd?

Met zijn zon(nebank)gebruinde huid, brede armen en sixpack trekt spierbundel René absoluut de aandacht op Temptation Island: Love or Leave. Maarre, hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

Verleiding aangaan

In seizoen 1 van Temptation Island: Love or Leave hadden we Sonny, in het tweede seizoen waren daar Bert en Delphine en in het derde seizoen lijken René en girlfriend Annebel steeds meer de smaakmakers te gaan worden. Waar René zich als een kind in een snoepwinkel voelt tussen de knappe vrouwelijke singles, lijkt ook Annebel echt de temptation aan te gaan. Hoewel ze haar vriend mist, kan ze het duidelijk goed vinden met singles Hans en Ramon. Hoewel de drie heren stuk voor stuk anders zijn, is er toch één ding dat ze gemeen hebben: ze zijn alledrie behoorlijk afgetraind.

Sportschool

René is inmiddels 27 jaar en is regelmatig in de sportschool te vinden, zo is wel te zien aan zijn lichaam. Op zijn website is te lezen dat hij (online) personal trainer is en graag anderen helpt om hun persoonlijke doelen te behalen. “Van jongs af aan heb ik al ervaring met verschillende sporten: voetbal, zwemmen, vechtsport en natuurlijk fitness/bodybuilding”, schrijft René.

Dat de Temptation-deelnemer altijd al heeft gesport, blijkt wel uit enkele kiekjes uit de oude doos die LoveReality wist te bemachtigen. Zo zien we René als afgetrainde tiener in de sportschool en staat-ie op het andere kiekje op een festival – nog altijd de twee grote liefdes van de personal trainer. Je bekijkt de foto’s van René HIER.

Van slag

René en Annebel besloten aan Temptation Island: Love or Leave mee te doen, omdat zij hem niet volledig vertrouwde. Het was echter René die behoorlijk van slag raakte door het zien van Annebels beelden tijdens zijn eerste kampvuur. Zo zag hij onder andere dat single Ramon met haar flirtte en haar tijdens het afleggen van een stormbaan vastpakte. “Wat ik niet leuk vind om te zien is dat ze meer fysiek contact heeft dan ik heb. Ik stel een bepaalde grens in een bubbelbad; ik zit niet aan een vrouw in bikini. Annebel heeft een bikini aan en laat een man aan zich zitten. Blijkbaar liggen onze grenzen ergens anders”, reageerde René tijdens het kampvuur.

Eenmaal terug in de villa leek het erop dat René alleen nog maar aan de beelden van Annebel kan denken. “Ik had het niet verwacht”, deelde hij aangeslagen met de singles. “Ik maak me wel een beetje zorgen. Nu wel. Ik sta echt voor lul, man. Ik zei nog in de camera: ‘Ik vertrouw Annebel voor de volle honderd procent; ze doet echt niks met mannen.’ krijg je dat”, reageerde hij. “Ze moet echt haar kop erbij houden, man.”

“Doe niet zo dom, waar heb je je verstand?” ging René verder. Vervolgens was te zien hoe René zijn frustratie uit op zijn kamer. Aiii…

Bron: LoveReality, Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws