Even voorstellen: dit is het nieuwe koppel in Temptation Island

Meet Antonio en Cleo.

Temptation Island: Love or Leave is nog maar net van start gegaan, en we hebben nu al afscheid moeten nemen van een koppel. Maarre, dat betekent dat er ook weer een nieuw koppel klaarstaat om het liefdesavontuur aan te gaan.

Swing of Love

Tijdens aflevering vijf van Temptation Island hadden de heren hun allereerste kampvuur. Als de mannen na het kampvuur weer terug naar de villa willen gaan, vraagt host Kaj echter of Jan Sietse nog even wil blijven. “Ik heb gevraagd nog even te blijven zitten, want ik heb een mededeling.” 

“Dit jaar tijdens Temptation Island hebben we de Swing of Love. Het klinkt spannend, en dat is het ook. Het geeft één kandidaat van Temptation Island de mogelijkheid om te zeggen: mijn vragen zijn beantwoord, mijn twijfels zijn weg, ik wil Temptation verlaten met mijn partner”, legt Kaj uit. Vervolgens vertelt hij dat Jan Sietses vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van de Swing of Love. 

Als Jan Sietse dit hoort, vertrekt hij bijna meteen ook naar de Swing of Love. Als hij zijn vriendin ziet, omhelst hij haar direct. “Ik ben echt zo, zo trots op jou”, reageert Jan Sietse emotioneel als hij zijn vriendin vasthoudt. “Ik weet gewoon wat ik aan jou heb. En schat, ik ben echt verliefd. Dus ja, wat heb ik hier nog te zoeken dan?” De twee vertrekken dan ook samen naar huis. Awh!

Nieuw koppel

Terwijl het vertrek van Jan Sietse en Linde nog maar nét achter de rug is, maken we in aflevering zes kennis met een gloednieuw koppel: Cleo en Antonio.

Antonio en Cleo Temptation Island Love or Leave

De 21-jarige Cleo (ouderenverzorgster) leerde de 24-jarige Antonio (ZZP’er en stratenmaker) kennen via social media. Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn ze een jaar officieel samen. De twee doen mee aan Temptation Island omdat ze het allebei moeilijk vinden om elkaar te vertrouwen. 

Kunnen ze het gebrek aan vertrouwen in hun relatie herstellen? To be continued… 

Bron: RTL | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws