Zien: zo zag Temptations Ramon er vroeger uit

Ramon, is that you?

Één van de singles in Temptation Island: Love or Leave dit seizoen is Ramon. De 23-jarige Arnhemmer valt op vanwege zijn goed verzorgde uiterlijk, waarmee hij indruk lijkt te maken op Annebel. Benieuwd naar hoe de realityster er vroeger uitzag? Love & Reality vond oude foto’s van Ramon.

Ambities

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar dit is hij totaal niet. Als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant al snel naar boven. Ramon werkt in het dagelijks leven als barber en houdt daarnaast van fitness, lekker eten en feestjes. Ook kan hij genieten van een goede film. Na een jaar vrijgezel te zijn geweest, is Ramon nu helemaal klaar voor iets serieus. Hij is op zoek naar een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Ramon gaf in in het programma al aan dat hij wel eens aan zichzelf heeft laten sleutelen. Daarom is het zo gek nog niet dat hij er vroeger behoorlijk anders uitzag. Kijk maar mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Annebel

Ramon en Annebel lijken tot nu toe een goede klik met elkaar te hebben. Zo vindt Annebel het fijn dat Ramon ‘zo rustig’ is. “Ik vind hem echt heel lief. Ik wil hem gewoon knuffelen. Hij ziet er zo lief uit”, vertelt Annebel over hem. We zijn benieuwd of er nog meer opbloeit tussen de twee!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Tom Cornelissen

Laatste nieuws