Temptations Christian tegen Angela: ‘Ik wist niet zeker of ik met jou wilde trouwen’

'Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde', aldus Christian.

Na acht jaar een punt achter je relatie zetten en vervolgens twee jaar later samen aan tafel dineren: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Speciaal voor het programma Eating with my Ex: Going Dutch namen Temptations Christian en Angela een sprong in het diepe. Zo bespraken ze onder andere waarom ze uit elkaar zijn gegaan.

Relatiebreuk

Back in 2020 slaagden Angela en Christian met vlag en wimpel voor de ultieme relatietest aka Temptation Island. Helaas besloten de twee niet veel later alsnog een punt achter hun relatie te zetten. Eén van de redenen hiervoor was dat Angela dolgraag wilde trouwen, terwijl Christian nog twijfelde. “Ik was er een paar jaar geleden al klaar voor. Maar Chris twijfelde nog een beetje, dus dat was een gevoelig punt”, vertelde zij destijds aan Grazia.

Inmiddels is het stel al twee jaar uit elkaar, maar toch blijft het voor Angela nog onduidelijk waarom Christian na een relatie van acht jaar nog niet met haar wilde trouwen. In Eating with my Ex: Going Dutch hoopt ze daar duidelijkheid over te krijgen. Al blijkt de waarheid daar vrij hard te zijn…

Niet trouwen

Tijdens het romantische diner bij kaarslicht geen gesprekken of koetjes en kalfjes, maar zwaardere kost voor Christian en Angela. Zo leest Chris de vraag voor: “Snap je dat ik niet met je wilde trouwen?” Hierop reageert Angela vrij verbaasd: “Wilde je niet met mij trouwen?”

Daarop legt Chris uit: “Ik wilde met je trouwen, maar het was altijd een twijfelgeval. Ik vind: als je twijfelt, wil je eigenlijk niet met die persoon trouwen.” Dat was niet helemaal het antwoord dat Angela wilde horen, en het laat haar met nog grotere twijfels achter. “Dit is confusing, want is het nou zo dat je wel wilde trouwen, maar er dingen waren waardoor je het uitstelde? Of wilde je niet trouwen en zocht je excuses?” vraagt ze vervolgens aan hem. “Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde”, antwoordt Christian eerlijk. “Ik wil sowieso ooit trouwen, en dat wil ik maar één keer.

“Dat is niet leuk om te horen. Het is een beetje lastig”, zegt Angela even later met tranen in haar ogen tegen de camera’s. “Dat kwam hard aan. Dat is niet wat je tegen mij gezegd hebt. Ook vroeger niet en bij ons laatste gesprek niet.”

Bekijk het fragment hieronder:

Andere ex-koppels

Naast Angela en Christian zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney van Ex on the Beach: Double Dutch terug in het programma. Dat is niet alles, want ook Temptations Jaydi en Ricky hebben een emotioneel weerzien en EOTBDD’s Dusty heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Kortom: genoeg drama om van te genieten! Eating with my Ex: Going Dutch is elke vrijdag te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating with my Ex (discovery+)

Laatste nieuws