Khloé Kardashian openhartig over paniekaanvallen

'Mensen hebben makkelijk praten als ze zeggen dat je negatieve berichten moet blocken en haters moet negeren, zij weten niet hoe het voelt om al die shit over je heen te krijgen.'

Kim Kardashian en haar zussen zijn terug met een nieuwe realityshow op Disney+: The KardashiansGrazia sprak exclusief met de beroemde familie en vroeg Khloé Kardashian onder andere naar haar heftige paniekaanvallen.

The Kardashians

Veel interviews geven Kim Kardashian (41), haar (half)zussen Kourtney (43), Khloé (37), Kendall (26), Kylie (24) en moeder Kris (66) niet. Ze leggen immers al hun complete leven bloot in de nieuwe realityshow The Kardashians, die nog veel openhartiger is dan voorganger Keeping Up With The Kardashians. Toch schuiven ze – niet vies van een beetje promotie – met de hele familie aan in het zonnige Malibu om te praten over hun terugkeer. Die op zich al opmerkelijk is, want toen in 2021 na veertien jaar, twintig seizoenen en 292 afleveringen het doek viel voor KUWTK, leek de hele familie behoorlijk klaar met de camera’s, die 24/7 op hun gebotoxte koppies gericht staan.

Paniekaanvallen

De beroemde sisters stellen zich in de nieuwe serie kwetsbaarder op dan ooit. Zo praat Khloé openhartig over haar paniekaanvallen, veroorzaakt door de vele online haatberichten aan haar adres. De middelste zus ligt het meest onder vuur door photoshop-relletjes en haters die vinden dat zij de minst talentvolle van het stel is. Onzin, want haar Good American-lijn, met jeans voor alle lichaamstypen, is een gat in de markt, en het bedrijf heeft naar verluidt een waarde van 1,6 miljard dollar. “Mensen hebben makkelijk praten als ze zeggen dat je negatieve berichten moet blocken en haters moet negeren, zij weten niet hoe het voelt om al die shit over je heen te krijgen. Het bezorgt mij heel veel stress en ik ben op een punt gekomen dat ik liever thuisblijf dan de straat op ga”, vertelt Khloé. “Ik kan het gewoon niet loslaten, die olifantshuid heb ik na al die jaren nog steeds niet.”

Relatie met Tristan Thompson

Opmerkelijk genoeg zoekt Khloé in de serie hulp bij de ene persoon die haar keer op keer belazert: ex-geliefde en de vader van haar dochter, Tristan Thompson. “We zijn geen stel meer, maar ik kan wel goed met Tristan praten”, zegt ze. “Hij zal door onze dochter True altijd onderdeel uitmaken van mijn leven, dus we proberen onze weg te vinden samen, ook dat zal je uitgebreid zien in The Kardashians.” Kim neemt het op voor haar zus: “Vrouwen kunnen zo vernietigend zijn tegen elkaar. Ik houd er niet van om andere vrouwen onderuit te halen. We zouden elkaar altijd moeten steunen.”

Het hele interview met de Kardashians lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf vandaag in de winkels!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws