Kourtney Kardashian deelt steamy kiekjes van huwelijk

Kourtney en Travis stapten afgelopen weekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje.

Lees ook

Na hun spontane wedding in Las Vegas zeiden Kourtney Kardashian en hubby Travis Barker afgelopen weekend opnieuw – en ditmaal officieel – het jawoord tegen elkaar. Op Instagram deelt Kourtney enkele steamy kiekjes van dit bijzondere moment.

Officieel getrouwd

Afgelopen april stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker om half 2 ’s nachts in Las Vegas (mét een Elvis Presley impersonator) in het huwelijksbootje, maar afgelopen weekend zijn zij ook voor de wet getrouwd. Het gelukkige stel werd gespot bij het gemeentehuis in Santa Barbara, waar ze elkaar nogmaals het jawoord gaven. Volgens TMZ was het een intiem moment met slechts enkele loved ones van het koppel, waaronder Kourtneys grootmoeder Mary Jo Campbell.

Just Married

Op Instagram deelt Kourtney nu enkele foto’s van haar tweede wedding day. Te zien is dat het gelukkige stel alles uit de kast trok voor het bezoekje aan het gemeentehuis. Zo verscheen de Blink 182-drummer strak in een zwart pak en droeg Kourtney een little white dress met een sluier. Het getrouwde stel reed weg in een zwarte cabrio met daarop de tekst ‘Just Married‘, maar niet nadat ze hier enkele spicy kiekjes in hadden geschoten. “Till death do us part“, schrijft de realityster bij de huwelijksfoto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Drie keer is scheepsrecht

Het is waarschijnlijk niet de laatste keer dat de lovebirds in het huwelijksbootje stappen. Na hun Las Vegas-wedding en dit officiële moment in Santa Barbara, staat er volgens insiders nóg een huwelijksceremonie op de planning. Kourtney en Travis zouden van plan zijn om hun huwelijk nog eens groots te vieren in Italië. Exciting!

Bron: Instagram @kourtneykardash | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook