Kim Kardashian: ‘Al twintig jaar lang word ik gestraft voor één fout in mijn leven’

'Die tape blijft me achtervolgen, ik wil dat die ellende verdwijnt', aldus Kim.

Kim Kardashian en haar zussen zijn terug met een nieuwe realityshow op Disney+: The Kardashians. Grazia sprak exclusief met de beroemde familie.

Nieuwe serie

Veel interviews geven Kim Kardashian (41), haar (half)zussen Kourtney (43), Khloé (37), Kendall (26), Kylie (24) en moeder Kris (66) niet. Ze leggen immers al hun complete leven bloot in de nieuwe realityshow The Kardashians, die nog veel openhartiger is dan voorganger Keeping Up With The Kardashians. Toch schuiven ze – niet vies van een beetje promotie – met de hele familie aan in het zonnige Malibu om te praten over hun terugkeer. Die op zich al opmerkelijk is, want toen in 2021 na veertien jaar, twintig seizoenen en 292 afleveringen het doek viel voor KUWTK, leek de hele familie behoorlijk klaar met de camera’s, die 24/7 op hun gebotoxte koppies gericht staan.

Zo vertelt Kim dat ze de periode zonder camera’s heerlijk vond. “We hebben allemaal ons eigen ding gedaan, en dat voelde heel goed. De kans om een nieuwe show te starten op een streamingplatform als Disney+ wilden we echter niet laten schieten. Het voelt écht alsof we met een schone lei beginnen. Je krijgt veel meer mee van onze individuele levens: ik ben een moeder van vier, werk hard aan mijn carrière als advocaat en heb mijn eigen SKIMS-lijn. Maar natuurlijk zijn we ook gewoon samen te zien tijdens onze legendarische familie-etentjes.”

Drama incoming

Net als Keeping Up With The Kardashians heeft ook The Kardashians één belangrijk element: drama. Zo is te zien dat Kim nieuwe dreigementen krijgt van nooit eerder opgedoken sextape-materiaal, wat haar behoorlijk overstuur maakt. “Die tape blijft me achtervolgen, ik wil dat die ellende verdwijnt”, zegt ze geëmotioneerd. “Al twintig jaar lang word ik gestraft voor één fout in mijn leven. Of eigenlijk was het niet eens een fout; ik maakte gewoon een romantisch tripje met mijn vriend en we filmden iets dat voor onszelf bedoeld was. Het is niet dat we iets heel schandaligs hebben gedaan, maar de wereld praat me nog steeds een schuldgevoel aan. Ik heb geen zin om me weer gek te laten maken door mensen die mij kwaad willen doen.”

Het is uiteindelijk ex-man Kanye West die zich ontpopt tot reddende engel. Hij reist naar Los Angeles om de laatste beelden te bemachtigen uit handen van Kims ex Ray J. Niet dat daar veel op blijkt te staan, de fragmenten laten vooral zien hoe ze samen in een restaurant en nachtclub zijn, niks erotisch. Maar voor Kim is het veel waard dat juist Kanye to the rescue kwam. “Ik weet dat Kanye dit voor mij en de kinderen heeft gedaan, hij wil ons zo veel mogelijk beschermen.” Een soapschrijver had het niet mooier kunnen bedenken, maar de Kardashians houden vol dat hun realityshow ‘absoluut niet scripted’ is.

Het hele interview met de Kardashians lees je in de nieuwste Grazia. Deze ligt vanaf morgen in de winkels.

Tekst: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws