Juvat Westendorp over Ruby: ‘Ik vind het heerlijk om verliefd te zijn’

De acteur vertelt uitgebreid over zijn relatie met Ruby.

In F*ck de Liefde 2 zien we dat de liefde niet altijd over rozen gaat, maar dat is inmiddels voor Juvat Westendorp wel anders. De acteur, die in de film de rol van Javier vertolkt, is sinds een jaar dolgelukkig met zijn grote liefde Ruby Celine. In de nieuwste Grazia vertelt hij met een smile van oor tot oor over zijn prachtige vriendin.

In love

Het liefdesleven van Juvat Westendorp liep niet altijd op rolletjes, vertelt hij. “Ik heb een paar jaar terug wel een periode gehad dat ik even niet meer in de liefde geloofde“, weet de danser slash acteur te vertellen aan Grazia. “Ik heb toen wel gedacht: f*ck it, misschien is de liefde niet voor mij bestemd. Gelukkig is inmiddels het tegendeel bewezen…”

Sinds een jaar is Juvat happily in love met Ruby. “Het is dik aan, we zijn hartstikke gek op elkaar”, vertelt de verliefde acteur. “Ik vind het heerlijk om verliefd te zijn, en het geeft me ook rust in mijn hoofd. Als je lang vrijgezel bent, kun je heel onrustig worden; ik in ieder geval wel. Ik vind het heel fijn om te weten dat er thuis iemand op mij zit te wachten. Zij geeft mij die rust.”

Liefdesverhaal

Hoe de lovebirds elkaar hebben ontmoet? Ook dat is een verhaal dat recht uit een romcom lijkt te komen. “Ik werkte als choreograaf aan een show waar zij in danste. Eigenlijk hadden we daarna geen contact meer, maar na een paar maanden dacht ik: zij was eigenlijk heel leuk, ik stuur een berichtje”, onthult Juvat.

Na een paar berichtjes over en weer is het stel een koffietje gaan drinken en the rest is history. “Het was meteen pats, boem, raak… verliefd!” aldus de acteur. De twee lieten er dan ook geen gras over groeien. “Ze is vrij snel bij mij ingetrokken, want we wisten allebei dat we hiervoor wilden gaan. Waarom zou je dan wachten? Ik wil gewoon bij haar zijn.” Awh!

F*ck de Liefde 2

In F*ck de Liefde 2 neemt Juvat de rol van Javier op zich, die een eigen beachclub op Ibiza heeft. “Het gaat niet goed met zijn zaak, daarom verdient hij bij als een soort high-class-escort”, vertelt de acteur. “Maar dat heeft hij niet verteld tegen de vrouw die hij leuk vindt, gespeeld door Bettina Holwerda. Als ze hem ziet lopen met een andere vrouw – een klant – zijn de poppen natuurlijk aan het dansen.”

Meer weten over het liefdesleven van Juvat Westendorp, zijn relatie met Ruby en zijn toekomstplannen? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag te koop!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws